A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.06. 12:00

Dobó Ági kisfiai minden nap az óceánnál játszanak – Egyre jobban élvezik a kintlétet

Az egykori szépségkirálynő a héten vallotta be, hogy külföldre költözött családjával. Dobó Ági most arról mesélt, hogy milyenek a mindennapok a trópusi országban.

Szerdán a saját vlogjában jelentette be Dobó Ági, hogy családjával Costa Ricára költöztek. Az egykori szépségkirálynő és fiai még csak három hete laknak kint, de egyelőre nem teljes a létszám, mert a családfőnek még körülbelül 10 ezer kilométer távolságra, Magyarországon kell tartózkodnia a munkája miatt.

Dobó Ági
3 hete élnek a trópusi országban Dobó Ágiék Fotó: Knap Zoltán

A napokban egy újabb bejegyzésben mesélt Dobó Ági arról, hogy egyre jobban élvezik a mindennapokat a trópusi országban.

Suli után egyenesen a partra jöttünk, kicsit levezetni a napot a fiúkkal az óceán segítségével! Azt hiszem, működik! Egyébként itt az esős évszak "legdurvább" vagyis legintenzívebb időszaka van épp, amikor szinte minden nap esik. Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lehet ilyenkor itt, mit lehet csinálni, hogyan hat ránk, stb. Jelentem, nem ilyennek képzeltük, ez sokkal jobb annál! Minden egyes nap 28-31 fok között van a hőmérséklet, éjjel-nappal. Gyakorlatilag nincsen hőingadozás! Nem esik folyamatosan, de gyakran felhős az ég, bár akkor is éget.

„Általában éjjel esik nagyon intenzíven, reggelre csodaszép az idő, és már reggel 6-kor tűz a nap, du 2-3-től szokott beborulni, és utána esik. De az eső meleg, és nem hűl le az idő egyáltalán. Ebben az időszakban sokkal kevesebb a turista, pedig sokkal olcsóbb minden hotel, szolgáltatás... és a legzöldebb, legszebb minden! Ooo, és ilyenkor van bálnaszezon is ”– írta Ági a közösségi oldalán.

A gyerekek miatt költöztek ki Dobó Ágiék

Bár szeretnek Magyarországon élni, azért költöztek ki, mert gyerekeiknek szerettek volna olyan élményt és tapasztalatot adni, ami a rugalmasságra tanítja őket. Emellett az édesanya szerint az alkalmazkodási képességeiket és idegennyelv-tudásukat is fejleszteni szerették volna.

„A második oka, hogy szerettünk volna egy kicsit mindent legombolni magunkról, mindenkit és mindent, és megpróbálni – amíg a gyerekek kicsik, hogy szükség van ránk és közelségünkre – családként funkcionálni” – mesélte a videójában Ági.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek