HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.09.27. 17:20

Rá sem ismerni: smink nélkül jelent meg a vörös szőnyegen Pamela Anderson

Aki még mindig a Baywatch piros ruhás szexszimbólumával azonosítja őt, annak lesz a legmegdöbbentőbb a színésznő külseje. Azt is eláruljuk, miért nem visel sminket Pamela Anderson!

Kétségtelen, hogy Pamela Anderson neve összemosódott nem csak a Baywatch dögös parti mentőivel, de egy szexbotránnyal, a plasztikai műtétekkel, valamint a kihívó megjelenéssel. A színésznő több generáció szexszimbóluma volt, aki mindig magára vonzotta a tekintetet, és noha manapság, 57 évesen is elképesztően jól tartja magát, már egész más kisugárzása van, köszönhetően többek közt annak, hogy szinte mindenütt smink nélkül, vagy legalábbis nagyon kevés sminkben jelenik meg. Igy tett pénteken is Spanyolországban, ahol a San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon promótálta új filmjét, a The Last Showgirl-t.

Photocall de "The Last Showgirl" au 72ème Festival du Film de Saint-Sébastien
Pamela Anderson smink nélkül jelent meg a filmfesztiválon  Fotó: LALO YASKY / BESTIMAGE

Szívszorító indok: ezért nem sminkeli magát Pamela Anderson

Pamela Andersonnal nagyot fordult a világ az utóbbi években. Egyre távolabb kerül egykori, botrányokban gazdag életétől, és agresszíven erotikus kisugárzását természetes szépségre cserélte. Ugyanakkor nem csak, illetve nem ez az elsődleges oka, hogy a legtöbb nyilvános eseményen évek óta smink nélkül jelenik meg. 

Anderson 2019-ben veszítette el közeli barátját és sminkesét, Alexis Vogelt. A sminkmester halálát követően az Elle-nek így nyilatkozott: "Ő volt a legjobb. Azóta, Alexis nélkül úgy érzem, jobb smink nélkül" – magyarázta.

Photocall de "The Last Showgirl" au 72ème Festival du Film de Saint-Sébastien
Elhunyt sminkese és közeli barátja előtt tiszteleg azzal, hogy smink nélkül jelenik meg mindenütt  Fotó: LALO YASKY / BESTIMAGE

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek