Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

Tóth Andi hasonmása és új párja hatalmas felháborodást keltett, rengetegen kiakadtak

Egyes rajongók már-már erkölcstelennek tartják, hogy ilyet bárki is, de végképp egy zenész megosszon magáról. Mihályfi Luca és új párja bemutatkozása elég botrányosra sikerült.

Mihályfi Luca összes pasi rajongója szomorú lehet, mióta a Ripost megírta, hogy rátalált a szerelem, és nem is akárki személyében. A Tóth Andi hasonmásaként is emlegetett énekesnő a sokak által utált tiktokos influenszerrel, Szépréthy Rolanddal jött össze, akit csak arról ismerhetnek sokan, hogy elég tolakodóan megy oda videóiban a járókelőkhöz, vagy éppen pénzosztást rendez, ami miatt ezrek vonulnak utcára ezreseket gyűjteni, ezzel hatalmas felfordulást okozva. Múlt hétvégén egy élő adás során lepleződött le az újdonsült celeb páros, miután elcsattant egy két csók köztük a stúdió rejtett szegletében. Ez azonnal komment lavinát indított el, amire reagálva Mihályfi Balázs lánya és újdonsült pasija készítettek egy közös videót.

293A0879
Mihályfi Luca
Mihályfi Luca és újdonsült szerelme kiakasztották a közönséget (Fotó: Szabolcs László)

Mihályfi Luca párja a tesója?

A fiatal páros a lebukásuk után felvállalták egymást, és a bécsi közös utazásukról jelentkeztek egy videóval. Az influenszer botrányos stílusához méltó viccesnek szánt felvétellel lepték meg a közönséget, amiben megkérnek egy járókelőt, hogy videózza le őket azzal a címszóval, hogy testvérek és az anyukájuknak akarnak videót küldeni. Majd a felvétel azzal folytatódik, hogy csókolózni kezdenek, sokkolva ezzel az alkalmi operatőrüket. Maga a videót készítő úriember sem tudta hova tenni a szituációt, csak úgy, mint sokan mások a kommentelők közül sem.

293A7288
Mihályfi Luca és párja videója nagy botrányt kavart (Fotó: Szabolcs László)

Botrányos páros alakult?

A fiatal pár vélhetően mindenkit meg akart viccelni, de nem mindenki nevetett a videót látva, sőt, sokan egészen kiakadtak, ugyanis szerintük elég erkölcstelen, stílustalan a művük. Sőt, volt olyan is, aki ennél többre tartotta Lucát:

Most kíváncsi lennék Mihályfi Balázs arcára” – írja egy kommentelő, míg mások is gáznak tartják a helyzetet.

Ilyenekre másokat megkérni gáz khmmmmm

– szögezte le egy másik hozzászóló.

Én nem tudom, hogy hogy lehet kedvelni ezt a videót, mikor erkölcstelen” – írja a komment szekcióban egy követő, míg mások szerint egymásra talált a két celeb.

Na hülye a hülyével” – szögezte le egy kommentelő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek