Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.10.

Érzelmes csókban kapták lencsevégre Mihályfi Lucát és új párját

A botrányos kommentátor élő adásban rántotta le a leplet románcáról, amikor is lesmárolta az énekesnőt. Szépréthy Roland és Mihályfi Luca érzelmes csókja megosztja az internetezőket.

A minap felrobbant az internet, miután Mihályfi Luca élő adásban elegyedett heves csókba Szépréthy Rolanddal, az RTL botrányos kommentátorával. Az énekesnő teljesen átadta magát a csóknak, újonnan leleplezett szerelme miatt azonban sokan kiakadtak. Botrányos celebpár születését láthatták a rajongók?

Szépréthy Roland, Mihályfi Luca új párja
Mihályfi Luca Szépréthy Rolanddal csókolózott elő adásban (Fotó: Facebook)

Cuppantak a csókok

Szépréthy Roland azzal vált hírhedté, hogy újra kellett ültetni miatta a Széchenyi téren fekvő növényeket miután jelentős összeget szórt szét a tér felett a levegőben. Az influenszer ezen akciója vegyes fogadtatásban részesült, sokan úgy vélik felelőtlen döntés volt. Mihályfi Lucát azonban látszólag nem zavarja Roli kétes híre, ugyanis tegnap este forró csókban összeforrva láthattuk őket a kamerák kereszttüzében. A heves csókváltás után a kommentátor, influenszer pedig egyből ment is tovább interjúkat készíteni. Követőik azonban nem vették ilyen lazán a jelenetet, többen teljesen elhűltek azon, hogy Luca kit választott párjául.

Mihályfi Luca, Szépréthy Roland
Mihályfi Luca Rolival váltott forró csókja és nyilvánosságra került kapcsolatuk megosztja az internetezőket (Fotó: Reddit)

Többen csalódtak Mihályfi Luca párválasztásában

Az új celebpáros valószínűleg jó ideig nem lesz közönségkedvenc, ugyanis Luca követői szerint szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen kaliberű énekesnő bármit is lásson a zűrös tartalomgyártóban.

Kíváncsi lennék, mit gondol Mihályfi Balázs erről a bohócról

– írja egy kommentelő, míg mások gáznak tartják a helyzetet.

Elegánsak. Hihetetlen, hogy ehhez a Roli bohóchoz valaki is hozzá nyúlna. Nem csak a szövege gáz és proli, de a megjelenése is katasztrofális” – értékelte egy kommentelő a románc felszínre kerülését.

Azt hittem, a csajban van valami kis tartás, vagy ilyesmi, nyugtassatok meg, hogy nem csak engem botránkoztatott meg ennyire” – jegyezte meg egy másik hozzászóló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek