Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.25. 07:30
Módosítva: 2024.09.25. 08:18

Megérkezett Fekete Pákó sikerdalának folytatása

Az ismert énekes újfent slágergyanús dallal jelentkezett. Fekete Pákó korábbi, Pusz Pusz számának folytatása végre megérkezett.

Fekete Pákó mostanában kevesebbet hallat magáról, mint az ezredforduló környékén, de ez nem sokáig lesz így, hiszen az idei Farm VIP-ben is láthatjuk majd, továbbá most debütált legújabb dala, a ‘Gyere és Csókolj!’ című szám.

Fekete Pákó
Fekete Pákó 2024-ben új számmal rukkolt elő (Fotó:  Mediaworks archív)

Járt utat a járatlanért el ne hagyj

Pákó szerkesztőségünkbe eljuttatott levelében arról számolt be, hogy két évvel ezelőtti, Pusz Pusz című slágerének megérkezett a várva-várt folytatása, amelyből kiderül, hogy visszatér a kicsi lány, így végre teljes lehet a boldogság. 

Van, amikor nem hiába várunk, a látszat ellenére is jó vége lehet a dolognak. Tudjátok! Minden jó, ha a vége jó!

– fogalmazott az énekes. 

A szerzemény alapja ezúttal is a Tarkan Simarik (Kiss Kiss) című dala, ám némileg modernebb feldolgozásban, mint a Pusz Pusz, ami szintén ugyanerre készült. Pákó a dallal még egy kihívásra is invitálja közönségét: 

Küldjétek tovább mindenkinek, akit ti is csókolnátok! Gyere és csókolj! Nagyon fáztok? Ez a forró csók majd mindenkit átmelegít! Puszillak Benneteket, hallgassátok szeretettel a legújabb dalt. Idén erre bulizunk a legnagyobbat.

Fekete Pákó egyébként az idei Farm VIP egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése. Fogalmunk sincs, hogyan is áll a kétkezi munkához, de az legalább biztos, hogy tavaly sikeresen letette az állampolgársági vizsgát. 

Fekete Pákó - az egyik legmegosztóbb

A Nigériában született énekes és előadóművész a 2000-es évek elején robbant be a magyar köztudatba, tanulni érkezett hazánkba. Tanulmányait nem fejezte be, a showbiznisz világa ragadta magával. Egyéni hangzásával és szókimondó, sokszor humoros dalszövegeivel vált ismertté. Bár a zenei tehetsége és stílusa sok vitát váltott ki, Fekete Pákó különleges személyisége és zenéje révén ikonikus figurává vált a magyar könnyűzenei életben. Dalai nem a hagyományos értelemben vett művészi igényességet célozzák meg, sokkal inkább szórakoztató jellegűek. Noha jelensége túlmutatott a zenén, előadói képességei és zenei produkciói számos kritikát kaptak. Pákó zenei stílusa főként a pop és mulatós zene keveréke, amelyet gyakran humorral és öniróniával egészít ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek