Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.09.07.

Exe ellen lépett színpadra Tóth Gabi, Liptai Claudia rögtön le is "aluljárózenészezte"

Ez aztán igencsak fura nyitány volt.

Igencsak pikáns párbajjal indult útjára a Sztárban Sztár 10., All Stars néven futó évada szeptember 7-én este: az első két előadó, azaz az első párbajozó énekespár nem más volt, mint Tóth Gabi (Anastacia bőrébe bújva), valamint exe, Trap kapitány, azaz Molnár Tibor Attila, aki Szécsi Pálként énekelt a szerelemről.

8G0A3274
Régi szerelmesek léptek színpadra egymás ellen  Fotó: Markovics Gábor

Liptai Claudia egyébként igencsak csipkelődő hangulatban volt: Trap kapitánynak azt mondta, úgy nézett ki Szécsi Pálként, mint aki "ellopta Rátonyi Róbert szemöldökét", míg Tóth Gabinak, amikor az énekesnő karakterváltásairól beszélt, úgy fogalmazott: "néztél már ki, mint Pink, mint Axl Rose, most épp úgy nézel ki, mint egy pánsípos perui aluljárózenész..." 

 

A zsűri végül egyértelműen Tóth Gabit hozta ki kettejük párbajából győztesként: Trap kapitányt túl vidám Szécsi Pálnak ítélték meg. A nézők ugyancsak így döntöttek. Claudia kifejtette, hogy eddig "Trap kapitány-szűz" volt, a zsűrizésnél pedig, miután Gabi mellett döntött, hozzátette viccesen-félreérthetően: "szűz is maradtam".

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek