Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.09.07.
Módosítva: 2024.09.07.

Liptai Claudia Oláh Ibolyának: "Nem szeretnék ilyen csúnya lenni!"

Magyarország legjobb hangja az előző évad győztesével csapott össze a Sztárban Sztár All Stars első adásában.

Gubik Petra a Sztárban Sztár All Starsban, az első produkciójával rögtön jelezte: idén is meg akarja nyerni a versenyt. Shania Twain-ként lépett fel, és bizony alaposan letarolta a színpadot a hangjával és az egész megjelenésével. Eleinte a zsűri is nehezen találta a szavakat, a szombati élő adásban vicces-csípős megjegyzéseket szolgáltató Liptai Claudia is csak a következőt tudta szóvá tenni: "Én úgy emlékszem, hogy ebben a klipben félmeztelenek voltak a férfiak..."

 

Egyedül Hajós András nem volt elragadtatva: ő mintha egy teljesen más dalt hallott volna, mint a többiek, mert míg például Lékai-Kiss Ramóna már most mint lehetséges évadgyőztesről beszélt Gubik Petráról, addig Hajós ekképp fogalmazott:

Lehet, hogy bennem van a hiba, mert én öreg vagyok... és van hallásom!

Petra párbajellenfele a Hofi Gézaként fellépő Oláh Ibolya volt, akinek a sminkje igencsak ijesztőre sikeredett.

"Ezt a műsort gyerekek is nézhetik?! Ezért sem vállaltam ezt a műsort énekesként, mert nem vagyok énekes, plusz nem szeretnék ilyen csúnya lenni" – jelentette ki Liptai Claudia Ibolya maszkját látva.

 

Noha a zsűri Gubik Petrát tartotta jobbnak, a nézők Oláh Ibolyát juttatták tovább. Liptai Claudia azonban bizalmat szavazott Petrának, és a reményzónába juttatta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek