A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.03.

Ettől leteszed a hajad: indiánlányként zúzza a férfi szíveket Kiszel Tünde

Máris jobban indul az ősz. Íme Kiszel Tünde szeptemberi naptárfotója, egzotikus karakter bőrébe bújt ezúttal a médiaszemélyiség.

Kiszel Tünde alaposan berobbantotta az őszi hangulatot. Védjegyévé vált naptárja legújabb fotóját mutatta meg közösségi oldalán, első sorban azoknak, akik nem voltak olyan szorgosak, hogy beszerezzék a különleges fali naptárat!

Kiszel Tünde ezúttal Pocahontasként csábít

A Disney-mesék főszereplői ihlették a 2024-es lapozható naptárat, Tünde az elmúlt hónapokban megmutatta már magát a Jégvarázs Elzájaként, Kis hableányként és Mary Poppinsként is. Az őszt egy barnás szettben nyitotta: Pocahontas, a gyönyörű, foglyul ejtettet indiánlánnyá szellemült át.

Néhány óra alatt több száz lájkot zsebelt be, a kommentszekcióban pedig – jellemzően fiatal férfiak – olyan bókokkal illeték, mint: „Miss Szeptember”, „Csodálatos”, „Szexi istennő”. Sokan pedig szimplán szívecskékkel és tűz jelecskékkel hódoltak, ami napjainkban a dögösség elismerését hivatott kifejezni.

kiszel tünde
 Kiszel Tünde még mindig az ujja köré csavarja a férfiakat (Fotó: Szabolcs László)

Jöhet a következő?

Bizony Tünde hódolói nem csak a képernyő mögött rejtőzködő arcok: bőven akadnak, akik az utcán vagy rendezvényeken megszólítják. Közös képet kérnek tőle, a legelszántabb rajongók pedig az aktuális napárral felszerelkezve érkeznek hozzá, és dedikálást szeretnének.

Ráadásul Hunyadi Donatella édesanyja nemcsak a naptárgyártásban brillírozik, a közösségi oldalain is aktív, nemrég betört TikTokra is, egy friss videójában pedig égető kérdésre adott választ, vagy valami olyasmit.

Nagyon sokan kérdeztétek, hogy lesz-e 2025-ben exkluzív Kiszel Tünde-falinaptár. Talán igen, talán nem. Ki tudja? Jó találgatást és tippelgetést!

incselkedett a rajongóival.

A páratlan érdeklődésre való tekintettel kizárt, hogy jövő évre ne készülne valami nagy dobással. Tavaly például már januárban akkora volt az érdeklődés, hogy el is kapkodták a példányokat Kiszel Tünde naptárjából, aki a Metropolnak az év első hónapjának közepén elárulta:
Jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Nagyon sikeres a falinaptáram, utánnyomást kellett készíteni! Konkrét számot nem mondanék, szeretnék misztikus maradni! Ez egy exkluzív naptár, sima boltokban nem is forgalmazzuk, csak a honlapomon lehet megrendelni” – mesélte büszkén a médiaszemélyiség.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek