Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.08.30.

A fiatal fiúk sem tudnak neki ellenállni: ekkora mellekkel hódít az éjszakában Kiszel Tünde

Nem semmi fotók kerültek ki.

Vannak dolgok, amik soha nem változnak. Ilyen például az, hogy Kiszel Tünde legendás szexikon, és ha ő valahol megjelenik, akkor bizony minden szem rászegeződik. Minthogy nagy sztár, az emberek fotózkodni kívánnak vele, megcsodálják szépségét és kebleit, és sokan csak egy vágyakozó és keserédes sóhajtássák konstatálják, ha a közös idő lejárt, és nekik külön kell válniuk. Kiszel Tünde most ismét belevetette magát az éjszakába, ami nem egy férfinak okozott örömöt. 

2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Kiszel Tünde nagyon szexis / Fotó: Fotó: Szabolcs László

Kiszel Tünde naptárai már hosszú évek óta töretlen sikereket érnek el. Lássuk be, kevés olyan ember van, akinek élete során legalább egy évig ne lógott volna egy ilyen naptár a falán. A férfiaknak öröm úgy felkelni, ha vethetnek egy pillantást azokra a dús keblekre és a babaarcra, amikor arra kíváncsiak, hogy milyen nap van ma. 

Kiszel Tünde naptárait általában személyesen lehet átvenni, közvetlenül a művésznőtől. Éppen ezért viszonylag könnyű vele összefutni, mindazonáltal azzal számolnunk kell, hogy bizony néha várnunk kell rá egy kicsit, mert sokan szeretnének vele beszélgetni

Kiszel Tünde most egy esti koncerten volt, amelynek apropóján egy fantasztikusan kivágott, fekete, csillogós ruhát vett fel. Olyan dögös lett ebben a szettben, hogy az emberek már jobban figyeltek rá, mint magára a koncertre. Emellett sorra jöttek az emberek, köztük fiatal fiúk is fotózkodni a művésznővel. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek