HŰHA

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.04.

Most lebukott: titokban már évek óta házasságban él Keanu Reeves

Erre senki sem számított!

A hollywoodi sztár, Keanu Reeves már évek óta együtt van barátnőjével, Alexandra Granttal. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy a népszerű színész valójában már évek óta házasságban él valaki mással: méghozzá egy kolléganőjével, Winona Ryderrel.

Keanue Reeves
Keanu Reeves / Fotó:  YouTube

A két színész több mint 30 évvel ezelőtt dolgozott együtt Bram Stoker Drakula című művének filmadaptációján, amelyet Francis Ford Coppola rendezett, és amelynek a forgatásán véletlenül sikerült a valóságban is összeházasodniuk.

A rendező, Francis Ford Coppola ugyanis egy igazi papot hívott a filmbéli karaktereik frigyének lebonyolításához, az illető pedig az egész szertartást levezényelte.

Valójában a Drakulában házasodtunk össze. Nem, Istenre esküszöm, hogy a valóságban is összeházasodtunk. Abban a jelenetben Francis egy igazi román papot használt. Leforgattuk, és ő végigcsinálta az egészet. Szóval, azt hiszem, házasok vagyunk

- mondta el egy interjúban Winona Ryder, ezt pedig később Keanu Reeves is megerősítette.

Winona szerint házasok vagyunk, Coppola szerint is, szóval azt hiszem, Isten színe előtt házasok vagyunk

- jelentette ki a színész.

Bár a pár a való életben sosem volt kapcsolatban, mégis férjnek és feleségnek hívják egymást. Miközben legújabb filmjét, a Beetlejuice Beetlejuice-t - az 1988-as Beetlejuice című horror/vígjáték folytatását - népszerűsítette, Winona Ryder így nyilatkozott:

A születésnapján mindig úgy köszöntöm, hogy 'boldog születésnapot, férjem', ő pedig azt, hogy 'hé feleség, szeretlek

- árulta el a színésznő, a Life.hu beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek