Létrehozva: 2024.09.22. 14:30

Rá sem lehet ismerni: drasztikusan lefogyott a Dancing with the Stars zsűritagja. Itt a fotó

Juronics Tamás különleges diétával adott le több mint húsz kilót. A Dancing with the Stars zsűritagja elárulta a titkát.

Összeállt a Dancing with the Stars ötödik évadának mezőnye. A zsűri már ismerős: Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás triója dönt majd – a közönséggel kiegészülve – a páros sorsa felett. Az ítészasztal összetétele tehát ismerős, egyikük azonban látványosan megváltozott.

dancing with the stars zsűri juronics tamás
Juronics Tamás látványosan megváltozott külsővel mutatkozott Ördög Nóra és Szente Vajk mellett a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján (Fotó: Szabolcs László /  Bors)

Új külsővel mutatkozott a Dancing with the Stars zsűritagja

Juronics Tamás a showműsort megelőző sajtótájékoztatón minden tekintetet magára vonzott, látványosan megváltozott: elárulta, több mint húsz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban!

Márciusban döntöttem, hogy változtatok: elég volt abból a pocakból. Gyakorlatilag három hónap alatt 21 kilót fogytam

– fedte fel a Dancing with the Stars szigorú ítésze a Ripost kérdésére, majd félig viccelődve elárulta: „Tervezem, hogy online oktatást tartok majd a témában. Van tapasztalatom, vannak nagyon praktikus tanácsaim, amit megosztanék más férfiakkal. Szigorúan férfiakkal, mert másképp működnek, mint a nők.

Persze a mozgás, a tánc mindig az életemben volt, így a fogyás nem ennek köszönhető. Csak étrend és »életrend«, amiben változtattam! Egyfajta új ritmust kellett felvennem. Ha fejben megtörténik a változás, akkor könnyen megszokja az ember, hogy miket érdemes enni és miket nem.

Juronics Tamás alatt 2022-ben még több mint húsz kilóval többet mutatott a mérleg (Fotó: Bors)

Lapunk kérdésére Juronics Tamás azt is elárulta, hogy semmilyen divatos irányelv mögé nem állt be, teljesen az ő fejlesztette ki.

Teljes mértékben a saját eltökélt döntésem volt. A legfontosabb, hogy nem szenvedtem. Átprogramoztam magamban, hogy az éhségérzet ne valami rosszként legyen jelen, hanem egyfajta kellemes feszültség formájában. Alapvetően az a jó, ha az ember mindig picit éhes, és csak annyit eszik, ami éppen elégséges. Ugye a magyar ember szereti jól teletömni magát, én is szerettem. De ez elmúlt. A lisztet, cukrot elhagytam, délelőtt jellemzően csak – egészséges – folyadékokat fogyasztok. Olyan apróságok, amiket sokszor hallunk, de sokan talán nem hisznek benne, de tényleg működik” – szögezte le.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek