A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.

Nagy a baj! Aurelio a közösségi oldalán kér segítséget követőitől

A volt villalakó kétségbeesésében nem látott megoldást. Aurelio bízik benne, hogy követői tudnak neki segíteni.

Amióta kijött a börtönből, visszavonultan él bajai otthonában családjával a korábbi botrányhős. Aurelio élvezi a nyugodt napokat szerelmével, Nikivel és kislányával Szofival, de azt nem tagadja, hogy bele is kényelmesedett. Nem tetszik neki, amit a tükörben lát, felszaladt rá pár kiló. Ezért belevetette magát a sportba, csak azzal nem számolt, hogy a teste nem reagál jól a hirtelen túl nagy igénybevételre, le is sérült. 

Aurelio
Rajongóitól vár segítséget Aurelio Fotó: MG /  MW archív

Aurelio rajongóitól kér segítséget

A valóságshow-sztár életének nagyon sokáig szerves része volt a sport, focista akart lenni. De miután felfedezte magának a televízió, Aurelio egészen más dolgokért kezdett rajongani. Ahogy ő fogalmaz, igazi önpusztító életet élt.

„Nagyon belemerültem az éjszakázásba, a bulizásba, sok hülyeséget csináltam” – mondta őszintén a Ripost-nak Aurelio. 

Tényleg jókor jött a börtön, kirángatott ebből, odabent átértékeltem az életemet. Meg újra edzeni kezdtem, kipattintva jöttem ki. De a házi őrizetben vissza is szaladtak rám a kilók. Amikor legutóbb strandon voltam és belenéztem a tükörbe, nem tetszett a látvány. Niki egy bombanő, nem éghetek mellette, vissza akarom nyerni a versenysúlyomat, ezért többek közt visszamentem focizni. De az edzésen történt valami, vagy csak túl sok volt egyszerre, mindenesetre nagyon fáj a combom.

A sztárapukának olyan erős fájdalmai vannak, hogy követőihez fordult segítségért Instagram-sztoriban.

„A tutti! Avanti! Magán sportorvost keresek Baján, vagy Pesten, nem számít. (Nagyon fáj a jobb felső combom) Nagyon! Köszönöm!”

Aurelio
Aurelio Insta-oldalán kért segítséget Fotó: Instagram

Pártfogójával találkozott

A fociedzése előtt nagyon fontos dolga volt.

„Még feltételes szabadlábon vagyok, így meghatározott időpontokban jelentkeznem kell személyesen a pártfogómnál, így volt ez most is.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek