Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.02.

Már a 150 sem elég, 200 évig szeretne élni Rippel Feri

A világhírű artista már azzal is meghökkentette az embereket, hogy 150 évig akar élni. Most Rippel Feri emelte a tétet, és elárulta, hogy 200 év lenne az az idő, amiben kiegyezne.

Rippel Feri gondolkodásával sok esetben nehéz azonosulni az embereknek, azonban az kétségtelen, hogy bombasztikus formában van, amióta csak ismeri a világ. Artistaként folyamatosan figyelnie kell teste jelzéseit, így az egészségtudatosság már beleivódott a szellemiségébe is.

Rippel Feri
200 évig szeretne élni Rippel Feri (Fotó: Markovics Gábor)

A Guinness rekorder artista már korábban is elhatározta, hogy dacolni fog az idővel és először még „csak” a 100. életévet szerette volna elérni, legutóbb már a 150 volt a célja. Persze ennek érdekében sokat is tesz a Farm VIP negyedik évadának játékosa, hiszen a koffeint, a nikotint, és az alkoholt is elhagyta. Azonban úgy tűnik, hogy ez sem elég neki, most újabb ötvenessel növelte a kitűzött célját. Ezt Rippel Feri Instagram-videójában jelentett be, ahol éppen egykezes kézenállást mutatott be 51 évesen.

A kor csak egy szám! Gyere velem: Cél a 200 év!

– írta hangzatos mondatát a videóhoz Rippel Feri!

Rippel Feri elhagyta a koffeint, a nikotint és az alkoholt

Bár még a 100 év vállalható lenne, az emberek joggal szkeptikusak a 200-ban, azonban Feri szeretné bebizonyítani, hogy egészséggel elérhető. Így nem meglepő, hogy sok időt és energiát fordít arra, hogy jobb formában legyen kívül belül, ezért gyakran jár szűrő vizsgálatokra.

„Folyamatosan járok mindenféle vérvételre és szűrővizsgálatokra, és géndiagnosztikán is részt vettem. Ez alapján kiderült, hogy a koffein lebontó képességem szinte egyenlő a nullával. Ugyanez igaz a nikotinra és az alkoholra is. Ezt a hármat teljes mértékben kiiktattam az életemből. A bőrömön is láttam már, hogy mennyire kiszáradt, de amióta odafigyelek ezekre, sokkal jobb lett” – mesélte korábban a Borsnak a rekorder artista.

@rippelferi A kor csak egy szám! Mindenki annyi éves amennyinek érzi magát! #Go200 #rippel #Testmanipuláció #nekedbe #fyp #rippelakademia ♬ Ready - Official Sound Studio

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek