HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.16.

„Mint egy festmény” - Oldalcicit villantott Szabó Zsófi - Fotó

Fel forrósította a hangulatot Szabó Zsófi friss fényképével.

Szabó Zsófia magyar színésznő, műsorvezető. Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya. A közelmúltban tért vissza a TV2 csatornájához, amit meg is indokolt, erről korábbi cikkünkben írtunk. 

Szabó Zsófi / Fotó: Szabolcs Laci

Szabó Zsófi jelenleg a Mokka mellett az Újratervezés című műsorban szerepel, ahol Stohl Andrással, Szabó András Csutival és a profi munkás csapattal közösen azon dolgoznak, hogy hat nehéz sorsú család életét változtassák meg. A színésznő és műsorvezetőtársa legtöbb esetben közös programokat szerveznek a családtagokkal, míg Csuti a helyszínen projektmenedzserként irányítja a munkálatokat. Ennek ellenére az is előfordul, hogy ők maguk is beállnak segíteni. Legutóbb például Zsófi szerszámokat ragadott és nekiállt a a szobák falait kiglettelni, persze mindezt profi szakemberek felügyelete alatt. 

A Mokka csinos műsorvezetője most egy napfelkelte társaságában lőtt magáról egy szelfit. Mondanunk sem kell az elkészült fotó festői látvány lett, amit meg is jegyzett Zsófi egyik rajongója. Szabó Zsófi szelfije nemcsak a háttér miatt látványos, hanem gyönyörű mosolya, szelíd tekintette és nem utolsósorban elegáns megjelenése miatt is. Ráadásul Zsófi a csinos kis fehér mellénye alá nem vett fel semmit, így megvillantotta az oldalcicijét. 

„Egy gyönyörű új nap” – írta Szabó Zsófi a fotójához, amit ide kattintva tekinthetsz meg. 

„Nagyon szép vagyok”

„Mint egy festmény”

„Lélegzetelállító”

- nem győzték dicsérni Szabó Zsófit a követői.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek