HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.19.

Kiderült: ő lesz a Bridgerton 4. évadának a főszereplője

A népszerű netflixes sikersorozat nem áll meg 3 évadnál, sőt. Újabb részletek derültek ki a következő részekről.

Habár még nem tudni azt sem, mikor állnak neki forgatni a Bridgerton 4. évadát, miután a 3. is csak most látott napvilágot, kiszivárgott, ki lehet a Netflix sikersorozatának új főszereplője Benedict Bridgerton oldalán, miután az új részek a második legidősebb Bridgerton-fivérrők szólnak majd. A források szerint a hölgy nem lesz más, mint Yerin Ha, aki Sophie Beckettet fogja alakítani, Benedict, Luke Thompson szerelmét.

bridgerton
A negyedik évad sztárja Luke Thimpson, Benedict Bridgerton lesz  TFotó: Borsonline

Ahogy azt már korábban bejelentették, a 4. évad a másodszülött Bridgerton fiú (Luke Thompson) szerelmi történetét meséli el, és Julia Quinn harmadik regényének, a Tisztességes ajánlat eseményein alapul. A Netflix és a Shondaland képviselői azonban egyelőre nem kívánták kommentálni a Variety értesüléseit Yerin Ha kapcsán. 

Így tehát most csak az biztos, hogy a Bridgerton negyedik évada a bohém második fiúra, Benedictre összpontosít, aki annak ellenére, hogy idősebb bátyja, és két fiatalabb testvére is boldog házasságban él, nem szívesen állapodna meg. Egészen addig, amíg nem találkozik az édesanyja álarcosbálján egy elbűvölő nővel, akit csak úgy neveznek a sorozatban, hogy Lady in Silver, azaz a nő ezüstben. A regényben ő Sophie Beckett, egy gróf és annak egyik szobalányának törvénytelen lánya. Sophie az apja házában nevelkedett, bár az sosem ismerte el nyilvánosan lányának.

Az, hogy lesz negyedik évad, már 2012-ben biztos volt. A Bridgerton sikere azonban akkora, hogy a Netflix történetének egyik legnépszerűbb sorozata lett. Csak a 3. évad eddig több mint 103 millió megtekintést gyűjtött be annak ellenére, hogy csak néhány hónapja elérhető, írja a Life.hu

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek