Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.26.

A Bridgertonok imádják a Nanushkát: Luke Newton és Nicola Coughlan stílusikonokká váltak

Nem ez az első alkalom, hogy híresség Nanushkába öltözik. Korábban a „Bridgerton” másik kedvence, a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan is címlapon viselte a magyar tervező ruháit, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a márka nemzetközi szinten is egyre nagyobb elismerést szerezzen.

A fiatal és tehetséges színész, Luke Newton nemrégiben egy magazin címlapján tűnt fel, ahol a Nanushka ’Delier’ névre keresztelt kasmírkeverék pulóverét viselte a márka Pre-Fall 2024 kollekciójából. 

 

Nanushka Pre-Fall 2024 Kollekció

Nanushka Pre-Fall 2024 kollekcióját Sándor Szandra, a márka kreatív igazgatójának budapesti sportklubos emlékei ihlették. Ezek a pillanatok inspirálták a kollekciót, amelyben az organikus formák találkoznak a 90-es évek minimalizmusával, így teremtve meg a kollekció egyedi Nanushka stílusát és hangulatát. Szandra visszatekintése gyermekkorára és a sportklubok atmoszférája egyaránt hozzájárultak a kollekció részleteinek kialakításához, például a Luke Newton által viselt felső cipzáras részletében is.

Fotó: Nanushka

A kollekcióban alkalmazott innovatív kézműves technikák új, texturált anyagok megjelenését eredményezték. Megjelennek a merész leopárdminták és a gyűrött szatén anyagok, de felfedezhető egy új alternatív bőrszövet is, amely úgy kopik és viselhető, mint ha valódi bőr lenne.

Sándor Szandra - A Nanushka alkotó zsenije

Sándor Szandra divatmárkája 2006 óta érhető el a magyar közönség számára. Első elismeréseit nagyon hamar megszerezte, 2008-ban a Forbes A jövő ígérete díjat kapta. 2016-ban Baldaszti Péter csatlakozását követően vállalkozása nyitott a nemzetközi piac felé, mára már jelen van Londonban, Shanghaiban és Los Angeles-ben is. Kreációit pedig a legnagyobb világsztárok viselték már, köztük Billie Eillish, Justin Bieber, Rihanna, de megemlíthetjük Dakota Johnsont vagy Pedro Pascalt is.

Szandra célja mindig is az volt, hogy olyan ruhadarabokat tervezzen, amelyek egyszerre időtállóak és kényelmesek, miközben figyelembe veszik a környezeti hatásokat is. A Nanushka darabok jellegzetessége a letisztult vonalvezetés és a különleges anyaghasználat, amelyek révén a márka a fenntartható divat egyik úttörőjévé vált.

 

A jövő sztárjai és a Nanushka

A legújabb Bridgerton házaspár példája is mutatja, hogy a Nanushka továbbra is a legnagyobb sztárok és a divatkedvelők kedvence maradt. A márka különleges stílusa és a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége egyre több hírességet és divatrajongót vonz, így biztosak lehetünk benne, hogy még sokszor találkozunk a Nanushka nevével a vörös szőnyegen és a divatmagazinokban.

A most rendkívül népszerű Bridgerton sorozat főhőse is pózolt már Nanushkában Fotó: Regé-Jean Page 

A Nanushka pre-fall 2024 kollekciója már most nagy sikert aratott, és alig várjuk, hogy lássuk, milyen új meglepetésekkel készül még Sándor Szandra és csapata a jövőben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek