Létrehozva: 2024.08.17.

Hoppá! Kasza Tibi pikáns ígéretet tett Bálint Antóniának

Pikáns ígéret a Szerencsekerék műsorában. Kasza Tibi a nyuszimagazinos fotózásáról kérdezte Bálint Antóniát

Bálint Antónia próbált szerencsét péntek este a TV2 kvízműsorában. A Szerencsekerékben már az első percekben olyat mondott, amitől leesett a műsorvezető Kasza Tibi álla.

bálint antónia
Bálint Antónia a Szerencsekerékben sokkolta Kasza Tibit (Fotó: TV2)

Bálint Antónia: „Világ életemben szégyenlős voltam"

A szexszimbólumként is számon tartott modell korábban ország-világ előtt mutatta meg bájait. Kasza Tibi a péntek esti adásban nem tudta nem felhozni a témát. Valószínűleg ő maga is jól tudta a választ, mégis látszólag naivan rákérdezett:
 

Neked volt nyuszis magazin?

Négy!” – vágja rá Antónia, mire Tibinek látványosan leesik az álla:
Huh! Nagyasszonyom! Alig várom, hogy vége legyen a forgatásnak, megyünk a netre!” – ígérte meg a műsorvezető.

Antónia nemrég Kembe Sorel podcastjében mesélt erről.
17 éves lehettem körülbelül, amikor odajött hozzám az utcán valaki és megkérdezte, hogy nem szeretnék-e fotózni. Arról volt szó, hogy ki kéne mennem Olaszországba, ahol aktfotókat csinálnának rólam. Azonnal közöltem, hogy ezt biztos, hogy nem. Világ életemben szégyenlős voltam és hát apám is agyonverne” – idézte fel. 

„A fickó nem adta fel és fél év múlva megint előkerült. Azt mondta nekem, hogy ha kimegyek három napra, fizetnek ezer márkát. Akkor nálunk szocializmus volt, és úgy voltam vele, hogy ide nem fog bekerülni rólam semmi. Végül kiderült, hogy annak az ezer márkának több százezer dollárnak kellett volna lennie, ha nem vagyok annyira hülye, és tudom, hogy mi történik. A fotóim ugyanis a Mayfair, az olasz Playboy és mindenféle olyan újság címlapjára kerültek, amikről mások csak álmodoznak. Nekem pedig fogalmam sem volt erről” – mondta el a műsorban Bálint Antónia az aktfotózásról.

Ezt a kálváriát Bálint Antónia azonban már rég maga mögött hagyta, s a pletykák szerint a médiából való több éves visszavonulás után hamarosan a TV2-n műsorvezetői szerepben tűnik fel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek