Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.

"De el vagy ájulva magadtól" – rajongói támadták be Gáspár Evelint

Úgy tűnik, ismét erősen megosztó posztot sikerült közzétennie Győzike lányának.

Gáspár Evelin azok közé a celebek közé tartozik, akikről szinte posztról posztra, bejegyzésről bejegyzésre változik az emberek véleménye – de persze az is lehet, hogy egyszer az imádói, egyszer pedig a rosszakarók kerekednek felül a kommentszekcióban. Kétségtelen, hogy Győzike lányát sokszor dicsérik alakja, elképesztő fogyása kapcsán, ugyanakkor az is igaz, hogy sokszor kap rendkívül éles kritikát is. Mintha minden fotója kétélű fegyver lenne, amivel vagy sikert ér el, vagy támadásokat szít. Nos, úgy tűnik, sajnos ezúttal ez utóbbi történt, pedig ő csak egy jól sikerült képet szeretett volna kitenni az Instára, megtámogatva egy kis életbölcsességgel. 

20231125_Gaspar csalad_MG_0003 Gáspár Evelin
Gáspár Evelin van, hogy imádatot vált ki rajongóiból, van, hogy kritikát  Fotó: Markovics Gábor

"Amint eldöntötted, hogy többet érsz, az univerzum elkezd ajtókat nyitni előtted, és mindez valósággá válik" – írta. A hibát alighanem ott követte el, hogy e gondolatokat nem az anyanyelvén, hanem angolul tette közzé, ami többeknek nem tetszett.

Kedves Evelin, elfelejteni magyar beszéd?

 – kérdezte valaki cinikusan, mire más megjegyezte, szerinte Evelin csak "játssza az eszét". De olyan is akadt, aki a következő kritikát fogalmazta meg:

"De el vagy ájulva magadtól. De mire??? Nem értem."

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy voltak, akiket egy cseppet sem zavart az angol képaláírás, vagy nem is törődtek különösebben vele, és szimplán elismerően írtak a celeblány szépségéről.

A kérdéses posztot egyébként ide kattintva lehet megnézni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek