Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.20.

„Ezt is önmutogatásnak szánja?” – keményben beleálltak rajongói Csisztu Zsuzsába

Ki gondolná, hogy már egy születésnapi köszöntés miatt is a rosszindulatúak céltáblájává válhatunk. Csisztu Zsuzsa viszont így járt, keményen beszóltak neki Egerszegi Krisztina köszöntése miatt.

Talán ahhoz már hozzászokhattunk, hogy vannak megosztó személyek a sztárok, hírességek, celebek körében, akiknek napi szinten szólnak bele az életükbe. Minden mozdulatuk, posztjuk főleg negatív érzést vált ki az internetezők körében, akik nem is tartják ez magukban. De talán az mégis szokatlan és tűrhetetlen, hogy egy-egy művészbe, vagy olyan emberbe is beleállnak, aki valamit ténylegesen letett az asztalra, mint például Csisztu Zsuzsa is.

Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa "ártatlan" köszöntése durva vitát indított el (Fotó: Koncz Márton)

Csisztu Zsuzsa nem hagyta szó nélkül

A minap lapunk is megírta, hogy Csisztu Zsuzsa a közösségi oldalán, egy közös fotó kíséretében megható sorokkal köszöntötte a napokban Egerszegi Krisztinát 50. születésnapja alkalmából. Ki gondolná, hogy van, akit ez is zavar? 

Azonban az már tényleg hagy kivetnivalót, hogy mindezért valakit nyilvánosan támadjanak be. Csisztu Zsuzsa éppen így járt. Ugyanis hivatalos Facebook-oldalán keményen beszóltak neki a már említett köszöntés miatt. Sőt! Volt, aki a tartalmát is kifogásolta, nem csak a gesztust, ami az intelligensebbek körében sokkal inkább kedvesség, mintsem illetlen figyelemfelhívás.

Óriásit bakizott a kommentelő

Miért kell itt felköszönteni? Emberibb lenne személyesen.

"Vagy Csisztu ezt is önmutogatásnak szánja?” – jegyezte meg egy kommentelő a bejegyzés alatt, amit az olimpiai nyolcadik helyezett magyar tornászbajnok, televíziós műsorvezető, jogász nem hagyott szó nélkül.

Személyesen már megtettem, de büszkeség, hogy ismerhetem” – reagált illedelmesen a tévés.

Volt, aki Zsuzsa „tartalmát” kifogásolta, azonban Csisztunak ehhez már nem kellett semmit sem reagálni, ugyanis a nép haragja azonnal utolérte a kommentelőt.

Legalább ezt a Vitrai által megkomponált "egér" hülyeséget hagynátok már végre el!"

Krisztina egy gyönyörű hölgy, gyönyörű asszony, gyönyörű anya! Nem egy rágcsáló! 

"Ráadásul a magyarok egyik legfényessebb büszkesége! Többszörös, olimpiai, világ- és európai bajnok! Boldog születésnapot!” – írta valaki.

Nem kellett volna, mert még Vitray Tamás nevét sem tudta helyesen leírni. A gondolataival pedig egyetlen ember sem értett egyet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek