Létrehozva: 2024.07.20.

Megvádolták T. Dannyt: tényleg igaz, amit róla állítanak?

Szuperhősnek érzi magát a szakítása után a népszerű rapper? Furcsa párhuzamot fedeztek fel T. Danny új klipje és a népszerű Marvel-film között.

Telegdy Dániel, azaz T. Danny művészemberként a dalaiban ad hangot az érzéseinek. A legaktuálisabb és legnagyobb érzelmi löket alighanem Kecskés Enikővel való kapcsolata és szakítása lehetett mostanában, árulkodó sorok szólnak erről. A rajongók azonban most más utalást is kiszúrtak.

T. Danny 293A1170
T. Danny a szövegeivel üzenget, de a képi világba is belekötöttek a nézők (Fotó: Ripost)

T. Danny Kecskés Enikőnek szúrt oda

Sorra jönnek az új számai a fiatal tehetségnek, a szövegeiből pedig nehéz nem kihallani az utalásokat a párkapcsolati történéseire. 
A szerelem még van, de a nő már nincs” – hangzik el egy dalában, majd egy következő szerzeményben már ezt rappeli:
Gyere baba, igyunk feledésig, reggel hétig. Szívtipró, így hívtál, így is jó, illik rám.

Később újabb kifakadások jöttek, ahol burkoltan, vagy kevésbé burkoltan aranyásónak nevezte Enikőt, arra utalva, hogy a modell-lány első sorban a férfiak pénztárcájának vastagságát veszi figyelembe.

Pókembernek érzi magát?

De nem csak ezekre a jelekre lettek figyelmesek a rajongók – vagy éppen kritizálók. Kiszúrták ugyanis, hogy a magát korábban a Dancing with the Stars-ban kipróbáló T. Danny új klipjében a Pókember 3. részének egy ikonikus jelenetét majmolta, amiben a címszereplő Tobey Maguire az utcán táncol, csúszkál, vagánykodik.

Csak szerintem erőltetett a viselkedése, és a stílusa? Mind a való életben, mind a klipekben? Ráadásul lemásolta a Szívtipró klipben a Pókember 3-ban Peter Parker Evil’s dance-ét – dobta fel a témát egy utálkozó a Redditen. Míg többen egyetértettek, hogy egyértelmű a koppintás, volt aki ezt nem bánta:

A Ponyvaregényre meg egy egész klip épült. Szerintem menők ezek a filmes utalások. Szívesebben nézem ezt az inspirálódást, de akár »szerepmásolást«, mint a háromezredik »én az utca gyereke vagyok« típusú előadókat” – védte meg a rappert egy rajongója.

S akkor jöjjön az említett filmjelenet:

S íme a klip, amiben egyesek szerint Dani majmolja a szuperhősfilmet. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek