A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.13.

Újabb botrányba keveredett T. Danny társa, követők ezreit vásárolhatta meg a rapper

A botrányos rapper állítólag nem csak nem fizette ki a videóst, de még a követőit is vásárolja. Jaber egyik ellensége közzétette a bizonyítékokat.

Szerző H.Á. H.Á.

Jaber, azaz ahogy sokan becézik, Gábor alig egy éve mutatkozott be az egyik tehetségkutató műsorban, ahol ugyan nem ért el maradandó teljesítményt, így is sikerült betörnie a zeneiparba. T. Danny-vel készített azóta közös számot, sőt Manuel előzenekara is volt már nagyszínpadon, de úgy tűnik a botrányokat mégsem tudja elkerülni. Durva vádakkal találta meg a rappert egy utáló, aki állítja, a zenész úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Jaber
Jaber utálója leleplezte a rappert, miszerint vásárolja a követőit - Fotó: YouTube

Vásárolt követők?

Jaber közösségi oldalai hatalmas növekedésnek indultak, mondhatni alig 8 hónap alatt bekövették 30 ezren. A rapper sokat koncertezik, de elvileg így sem fizetett ki egy videóklipest, aki a neten tálalt ki róla. Most újabb vádakkal néz szembe, miszerint az RTL egyre botrányosabb sztárja halmozza a hazugságokat:

Jaber, a haver letiltott engem, ami már nem egy új dolog. Viszont megnéztem, hogy kik követik őt. KB fél-egy éve húszezer követője volt” – kezdi videójában Mannin, aki leleplezte a rappert.

Hát igen, Indiában és Egyiptomban kedvelik a legtöbben, onnan jönnek a sok követői

– jegyezte meg a videós, aki szerint ez biztos csak egy dolgot jelenthet.

Biztosan nagyon szeretik őt Indiában!” – ironizált Mannin, aki szerint a kuvaiti zenész hazug.

Jaber
A rapper statisztikái leleplezték a hazugságot - Fotó: Spotify

Jabert statisztikái leplezték le

Vannak különböző segédprogramok az interneten, amikkel sok statisztikát ki lehet vonni közösségi profilokról. Mannin, aki kergeti Jabert egy ideje, hogy leleplezze, most megmutatta a sokat sejtető adatokat is. A videón látszódik, hogy a rapper követőinek harminc százaléka Indiából, míg 14 százaléka Egyiptomból származik, sőt az oldal azt is elárulta, hogy közel 61 százaléka a követőinek úgynevezett botok. Amikor bárki követőt vásárol, akkor általában keleten üzemeltetett bothálózatok duzzasztják a követőszámot, persze bármi fajta aktivitás nélkül.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek