HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.23.

„Imádják, hogy ilyen rosszfiú” — mágiával kötnék magukhoz a nők L.L. Juniort

A rapper nagyon népszerű mostanában a hölgyek körében, legalábbis ezt állítja Lénárt Évi. A jósnő a lapunknak elárulta: nagyon sok vendége L.L. Junior miatt keresi fel őt, hogy szerelmi mágiával magukhoz köthessék.

L.L. Junior magánélete egyelőre kifürkészhetetlen a rajongók számára, hiszen hol együtt van Dárdai Blankával, hol pedig melegebb éghajlatra küldik egymást. Ez idáig viszont mindig visszataláltak egymáshoz, szóval könnyen lehet, hogy a mostani szakításuk egy végleges lezárása a kapcsolatuknak. Bárhogy is van, azt csak ők ketten tudhatják, viszont nem szabad a tény mellett elmennünk, hogy mennyi nő epekedik most Juniorért. Bizony... Lénárt Évi sztárjósnő azt állítja: ügyfelei közül rengetegen kérik, hogy szerelmi mágiával a rapperhez kösse őket. 

L.L. Junior
L.L. Junior barátnője féltékeny lehet, mert sztárjósnő szerint nagyon sok nő érdeklődik a rapper iránt (Fotó: Markovics Gábor)

L.L. Junior vonzza a nőket

Korábban már írtunk arról, hogy Krausz Gáborért és Marics Petiért megőrülnek a hölgyek, ám ez a lista most bővült egy újabb személlyel. Ő nem más, mint L.L. Junior, akit bizony mágiával vonzanának magukhoz a szingli nők. Lénárt Évi elmondása szerint hetente legalább egy ember kéri tőle, hogy kösse össze a zenésszel, de férfi kliensei is akadnak, akik híres nőkhöz szeretnének közelebb kerülni.

Krausz Gáborért és Marics Petiért még mindig odavannak a nők, de mostanában L.L. Junior is az élmezőnybe tört. Valamiért vonzza a nőket, imádják, hogy ilyen rosszfiú, átlépi a határokat. Sok ügyfelem még Blankára is féltékeny volt...

jelentette ki lapunknak a sztárjósnő, aki még ByeAlex nevét is kiemelte, ám, mint mondja: ő talán a legmegosztóbb, hiszen bár sokaknak tetszik, mégsem akarnának tőle semmit, nem úgy Radics Gigitől.

A nők közül mostanában Radics Gigi vezet, letaszította a trónról Szabó Zsófit

tette hozzá a jósnő. Te pedig jogosan teszed fel a kérdést, hogy mégis mit jelent a szerelmi kötés, vagy mágia. Azonnal elmagyarázzuk...

Mi is az a szerelmi kötés?

Az interneten arról olvashatunk, hogy a szerelmi kötés a legerőteljesebb, leghíresebb mágia, történhet gyertyával, vudubabával, fotóval, csomókötéssel, mely két ember szerelmi kapcsolatának megerősítő egybeolvasztásáról szól testi-lelki síkon egyaránt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek