Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.20.

Íme a titkos jelentése Katalin hercegné ruháinak: ezzel üzen

Az tény, hogy Katalin hercegné divatikon lett. Azt azonban kevesen tudják, hogy a ruhái rejtett üzeneteket is hordoznak.

Azt, hogy Katalin hercegné tudja, hogyan kell öltözködni, nem titok. Az viszont eddig rejtve maradt, hogy egy-egy ikonikusabb ruhadarabjával titkos üzenetet továbbított. A Vilmos herceggel kötött házassága után kétségtelen, hogy vállalta a királyi család szabályait, részt vett a munkában és egyszer sem szegte meg a protokollt - főleg abban, hogy politikailag és magánemberként is semlegesnek kell maradni.

2024 Wimbledon Championships
Fotó: Anadolu via AFP

Az azonban, hogy szigorú szabályokat kell követniük, nem jelenti azt, hogy semmilyen játékterük nem marad. A ruházatukkal bizony a királyi család tagjai is üzeneteket közvetítenek - ez alól a néhai királynő, II. Erzsébet sem volt kivétel, aki gyémánt is rubin tiarát viselt, amikor Donald Trumppal találkozott. A rubinról azt tartják, megvédi a viselőjét a gonosztól és a betegségektől...

A walesi hercegné divatösszeállításai minden bizonnyal kevésbé voltak kiélezettek, de ugyanolyan erősek. Eddigi királyi pályafutása során számos ruhája beépült a köztudatba, nemcsak esztétikai, hanem mögöttes jelentőségük miatt is. Korszakot meghatározó menyasszonyi ruhája Alexander McQueentől. Piros, Peter pán galléros ruhája, amelyet az újszülött Lajos herceg bemutatásakor viselt. Magas nyakú, virágos Prada ruhája a Kensington-palota kertjében Diana hercegnő halálának 20. évfordulóján. 

Kate Middleton stílusának vizsgálata után tagadhatatlan, hogy kevesen tudják, hogyan kell ehhez hasonló finomsággal gyakorolni a divatot. A tervezőválasztástól a kiegészítők apró részleteiig Katalin ruháit használta arra, hogy feltérképezze saját fejlődését a nyilvánosság előtt, friss arcú fiatal nőből kiegyensúlyozott kommunikátorrá, szülővé és Anglia leendő királynőjévé vált.

Nézd meg galériánkban, mit is jelentenek a hercegné ruhái!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek