Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Csonka András sem hagyta szó nélkül Rubint Réka legújabb fotóját

Irigylésre méltó formában van 46 évesen is a sztáranyuka. Rubint Réka most a török tengerparton villantott elképesztő bikinis alakot, fotójához a magyar celebek is hozzászóltak.

A népszerű sztáranyuka azt mondja, bárkinek meg van a lehetősége arra, hogy felvegyen egy edzőcipőt és foglalkozzon a testével. Rubint Réka fotóihoz ugyanis gyakran érkezik olyan komment, hogy persze, könnyű neki, ez a dolga. A fitnesz lady ugyan már megszokta a rosszindulatú kommenteket, de reméli, hogy az ő története mégis sokaknak inspiráló lehet.

Rubint Réka
Rubint Réka 46 évesen köszöni, nagyon jól érzi magát a bőrében (Fotó: Facebook/Rubint Réka)

Rubint Réka bikiniben mutatta meg tökéletes testét

A Schobert család tagjai igyekeznek nem foglalkozni azzal, hogy közösségi oldalaikon mindig feltűnnek rosszmájú kanapéhuszárok. Rubint Réka is megszokta már, hogy mindig akad, aki ítélkezik, felette, felettük. Joggal mondhatja, hogy bárki ráléphet az ő útjára, csinálják utána, hiszen az ő számára a fitnesz nemcsak munka, hanem életforma. A sztáranyuka jelenleg éppen Törökországban tart Alakreform tábort, ahol a napi több tréning mellett persze a pihenésre és a strandolásra is jut idő. Rubint Rékáról készült is néhány bikinis fotó, amit büszkén osztott meg követőivel Instagram oldalán

Amíg nem jártad végig a másik útját, addig SOHA ne ítélkezz! … vagy vedd fel a sportcipőt … az sok esetben segít tisztán látni … mert benne van minden, amire a lelkednek szüksége van!

- írta lapozós posztjához a sztáranyuka. 

A képek azonnali kommentcunamit indítottak el, záporoznak a dicsérő hozzászólások:

„Példakép vagy számomra,sok embernek fogalma nincs arról,hogy a sport szeretete milyen utakat képes megnyitni!”

„És milyen nagy igazság!! Könnyű azt mondani , hogy »neked könnyű, mert…« de a felénél felborulna... Bomba jól nézel ki és bomba jól csinálod amit csinálsz!”

„Tökéletes test, kőkemény munka mögötte, le a kalappal Réka”

„Nagyon igaz! Meg kell tanulnia a magyar embereknek, hogy saját magukkal foglalkozzanak és ne másokkal! Ők is ez által lesznek értékesebbek. Nagyon csinos vagy!”

De a magyar sztárokat is lenyűgözte Réka tökéletes alakja.

„Elképesztő bomba formában vagy Rékám” - írta Csonka Pici, Polgár Kriszta pedig rengeteg szívecskét küldött példaképének

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek