Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.25.

Botrány a reptéren! A hatóságokkal balhézott Gabriela Spanic

A Venezuelai születésű világsztár éppen Amerikából tért haza választott hazájába, Mexikóba, amikor a határőrök feltartóztatták, majd a poggyásza átvizsgálása után 650 dolláros bírsággal sújtották. Gabriela Spanic két csomag, cigivel „bukott” le, de ő úgy érzi, diszkrimináció áldozata lett.

A dühös szappanopera sztár, élő adást indított az Istagram oldalán, ahol ezrek követhették, amint próbálta meggyőzni a hatóságokat az igazáról. A Mexikói határőrök azonban kérlelhetetlennek bizonylattal és alaposan megbüntették a színésznőt, aki nem jelentette, hogy lenne bármi elvámolnivalója, miközben vámköteles cigaretták lapultak a poggyászában. A törvény, persze törvény , aminek nem ismerése nem mentesít annak betartása alól, de Gabriela Spanic mégis inkább diszkriminációnak érzi az őt ért atrocitást mondván, hogy Mexikóban nem szívelik a venezuelai bevándorlókat, így őt sem.

 Gabriela Spanic
Gabriela Spanic élőben közvetített a reptéri balhét (Fotó: Mediaworks Archívum)

„Nem voltam hajlandó aláírni semmit...”

A videón egyébként tisztán hallani, ahogy Gaby (spanyol beceneve - a szerk.) spanyolul vonja kérdőre a hatóságokat, akik ha minden igaz, elvették az útlevelét. A színésznő később így nyilatkozott a helyi lapoknak: „Nikotinmentes cigarettát szívok, és egyáltalán nem tudtam, hogy hatszáz dolláros adóval kell szembenéznem.

 Több mint fél órát várakoztam, különféle pénzbírságoktól fenyegetve.

Számos papírt akartak aláíratni velem, de nem voltam hajlandó aláírni semmit az ügyvédem nélkül” – magyarázta. Később kitért arra is, miért érezte úgy, hogy csupán a venezuelai származása okán került méltatlan helyzetbe a reptéren.

Gabriella Spanic
A színésznő szerint diszkrimináció áldozata lett (Fotó: Máté Krisztián)

Gabriela Spanic szerint származása miatt vegzálták

Ez diszkrimináció, ez idegengyűlölet. Úgy éreztem, rosszul bánnak velem. Ki merem mondani, hogy hatalommal való visszaélés áldozattá lettem Mexikóban. Néhány nő a vámnál, kegyetlen módon gúnyolódott is velem és a szemembe nevettek. Nyilván való volt, hogy kipécéztek maguknak és remekül szórakoztak a szorult helyzetemen. Szinte biztos vagyok abban, hogy a nemzetiségem okán támadtak be és erre sok tanúm is van, akik velem együtt látták, hogy a más országok állampolgárait egyáltalán nem vegzálták. Őket gond nélkül beengedték és eszük ágában sem volt átvizsgálni őket”- panaszolta Gabriela Spanic  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek