Létrehozva: 2024.06.23.

Kiderült ki lett Magyarország Szépe 2024-ben

Június 23-án este végre kiderült kinek adhatja át a koronáját Hacsi Bogi, a 2023-as Miss World Hungary győztese. Ez a gyönyörű lány lett idén Magyarország Szépe, aki képviselheti majd hazánkat a világversenyen.

Lezajlott a Miss World Hungary döntője, ahol egy látványos show műsor keretein belül választották ki a győztest a 15 döntős közül. A nézők a Dunán követhették végig élőben a versenyt, ahol közel egy hónapos felkészülés után, négy fordulóban mérettettek meg a lányok. A grandiózus fináléban végül Katzenbach Andrea kapta meg a megtisztelő Magyarország Szépe címet és vehette át a koronát a tavalyi győztes Hacsi Bogitól.

8G0A0120
Idén is gyönyörű lányok versenyeztek a Miss World Hungary címért Fotó: Markovics Gábor 

A fináléban négy különböző szettben léptek kifutóra a döntősök, melyek mindegyike igazán látványos volt. A fitt tour-ban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselték a finalisták, a kreatív tour-ban pedig minden hölgyön egy-egy magyar divattervező esküvő-ihlette ruhakölteménye volt látható. 

8G0A0218
Esküvő ihlette ruhákban is felvonultak a versenyzők Fotó: Markovics Gábor 

Az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter, míg a nemzeti tour-on a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokat viselő darabjait láthatták a nézők. A királynő, Katzenbach Andrea és az első, illetve második udvarhölgyek, Cseh Jázmin és Horváth Alexandra is csak úgy ragyogtak végig a verseny során, így abszolút megérdemelten került a fejükre korona.

8G0A0487
A királynő, Katzenbach Andrea és az első, illetve második udvarhölgyek, Cseh Jázmin és Horváth Alexandra Fotó: Markovics Gábor 

A Magyarország Szépe már nem csak egy szépségverseny

Természetesen, ahogy mindig, idén is voltak zenei fellépők a műsorban: a Neoton Família sztárjai több legendás slágert is előadtak az együttes repertoárjából. Három tour-ban pedig a fiatal DJ, Péterffy Lili/Lelle működött közre. Az adás végén pedig még egy dalpremierre is sor került, hiszen a feltörekvő tehetség, LuvOli a Kállay-Saunders Andrással közösen készített Young and In Love című dalát mutatta be a színpadon. Az est házigazdái pedig idén Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert voltak.

8G0A0529
Katzenbach Andrea kapta meg a megtisztelő Magyarország Szépe címet Fotó: Markovics Gábor 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek