Létrehozva: 2024.06.12.

Hajas László elárulta: ilyen hajjal esélye sincs a Miss World Hungary versenyzőinek

A mesterfodrász évek óta ül a Miss World Hungary szépségversenyének zsűrijében, így már sokféle jelentkezővel és versenyzővel találkozhatott. Hajas László a Talk TV QueensTalk című podcastjében elárulta, mit néz meg először a lányokon és mi az, ami nála abszolút kizáró ok, ha a győztesre gondol.

Hajas László már hosszú évek óta erősíti a Miss World Hungary zsűrijét, így tud már egyet s mást a szépségversenyek világáról. A mesterfodrász most egy podcast beszélgetésben árulta el, hogy mi az, ami számára a legfontosabb a versenyzőkben. Sőt, azt is elmondta a versenyzők hajára miért ügyel kifejezetten.

Hajas László
Hajas László nem a lányok haját nézi meg elsőként a Miss World Hungary 2024-es versenyén (Fotó: Világgazdaság)

Meglepő módon a sztárfodrász nem a lányok haját figyeli elsőként:

Fontos a kisugárzás, hogy ha kijön egy lány a színpadra, akkor észrevegyék és ne legyen egy szürke egér, aki megbújik a sarokban. De én nagyon arc specifikus vagyok, rákattanok az arcnak az arányaira, hogy mennyire szimmetrikus, hogy állnak a szemei és hasonlók. Utána persze jön az alak is, bár most már az a divat, hogy nincs fürdőruha a versenyeken, tehát lehet kicsit takargatni.

Hajas László szerint a haj a lélek tükre

Természetesen a frizura mellett sem mehet el szó nélkül, sőt szerinte nagyon is sokat számít a válogatón, hogy valaki milyen hajjal érkezik:

„Amikor megjelenik valaki egy versenyen, nagyon fontos, hogy az ápoltságot érezzem és ebben benne van a haja is. Ne azt lássam, hogy szöszös, össze-vissza hajjal jelenik meg valaki egy válogatón, mert láttunk már ilyeneket, például elégetett hajat. Szerintem a haj is valamilyen szinten a léleknek és az embernek a tükre, ha ápolja a haját, törődik magával, akkor törődik az arcával, a testével és a lelkével is. És biztos, hogy akármit is fog csinálni, sikeresebb lesz.”

És persze a beszélgetés is fontos része a versenynek, hiszen akár még a zsűri első benyomását is megváltoztathatja ez a forduló:

Mindig van olyan, hogy valaki első ránézésre jól néz ki, és aztán, amikor megszólal, akkor kiderül, hogy nem alkalmas erre. De fordítva is van ilyen, hogy elkezd beszélni és azt érezzük, hogy hú de helyes ez a lány, és szinte egyre szebb lesz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek