Létrehozva: 2024.06.26.

Durva, ezért üldözte egy nő Jákob Zolit

A milliárdos üzletember nem tudta mire vélni, amikor észrevette, hogy egy autó követi az országúton. Jákob Zoli végül megállt, és ami utána következett, az mindenkit meglepett.

Nem gyorshajtáson kapták és nem a rendőrök vették üldözőbe a Nagy Ő-t. Jákob Zoli éppen egy magyarországi kistelepülést hagyott el, amikor észrevette, követi egy autó. A milliárdos jótevő, aki az utóbbi időben random embereket lepett meg országszerte nagy értékű ajándékokkal, azt hitte, üldözője kérni akar tőle valamit. Épp ezért nagyon meglepődött, amikor kiderült, miért követte a csinos hölgy…  

Jákob Zoli
Jákob Zoli meglepődött, mit akar tőle csinos üldözője (Fotó: Markovics Gábor)

Jákob Zolit üldözni kezdte női rajongója

Gyönyörű luxusautójával éppen vidéken járt a legutóbbi Nagy Ő, amikor váratlanul feltűnt mögötte egy másik autó. Jákob Zoli először azt hitte, hogy csak egy másik sofőr, akinek ugyanarra vezet az útja. De a kitartó követés miatt gyanús lett neki a kisautó, így végül megállt, kíváncsi lett üldözőjére. Nyilván felmerülhetett benne, hogy követője valamit kérni szeretne tőle. Hiszen a Jákob Zoli Alapítványhoz rengeteg segítséget kérő levél érkezik és követőit megajándékozó akciójának is nagy sikere van. De, amikor odasétált az üldözője és egy bögrét nyújtott felé, nagyon meglepődött.

Én Aszódról jöttem utánad és követtelek azért, mert ezt a bögrét neked hoztam, én csináltam. Azért, mert annyira kedves vagy mindenkivel, szerettelek volna megajándékozni én is

 – mondta az összezavarodott milliárdosnak rajongója. 

− Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként – olvasható a bögrén a felirat, amitől Jákob Zoli egészen meghatódott, ki is szállt az autójából. Mert persze a kedves rajongó nem maradhatott ajándék nélkül, egy drága kávéfőzőgépet és egy nagy ölelést kapott. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek