HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.06.02.

Így romantikázik Olaszországban Kucsera Gábor és Tápai Szabina

A világbajnok kajakos a közösségi médiában osztotta meg a hírt.

Elhagyták a hétvégére az országot Kucsera Gáborék. A magyar olimpikon és Tápai Szabina néhány barátjával együtt döntött úgy, hogy kiruccannak kicsit és meglátogatják Olaszország egyik legnépszerűbb turista látványosságát, a Comói-tavat. Erről a kajakozó számolt be Instagram-oldalán, ahol posztok mellett egy 24 órán keresztül elérhető sztorit is feltöltött arról, ahogy szerelmével ketten romantikusan csónakoznak a festői tájon. 

Olaszországban nyaralnak a szerelmesek Fotó: Instagram/Kucsera Gábor

Comói-tó, barátokkal. 2.nap Milano. Vonatoztunk, hajóztunk, finomakat ettünk-ittunk! Szuper nap volt! 

- írta posztjában Kucsera, ahová egy kis videót is feltöltött élménydús 48 órájukról. 

A kis családnak ez volt az első közös "nyaralása" azóta, hogy tavaly majdnem végleg szakítottak. Nagyon sokat dolgoztak házasságuk megmentésén, és ez sikerült is. Erről nemrég Gábor Hajdú Péter vendégeként mesélt, ahol bevallotta, igazából egy ideje már kibékültek, csupán titokban akarták tartani a magánéletüket.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

- közölte akkor a sztár kiemelve, a válási papírok valóban el voltak készítve, sőt alá is voltak írva, mégsem adták be őket.

Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek