HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.05.09.

Reagált az újabb gyorshajtási botrányára L.L. Junior

A rapper a közösségi médiában védekezett.

Mint ahogy a Ripost arról korábban elsőként beszámolt, újabb gyorshajtási botrányba keveredett L.L. Junior. A rapper a tavalyi Petőfi hídon történt, G.w.M-el való sebességtúllépési esetét követően ismét egy olyan képet osztott meg a közösségi médiában, amiből kiderült, hogy lakott területen újra jóval a megengedett felett, annak duplájával hajtott. 24 órán keresztül elérhető, Redditre is feltöltött történetéből ugyanis látni lehetett, hogy 50 km/h helyett 99 km/h-val haladtak hazafelé az éjszakában.

L.L. Junior
Fotó: Markovics Gábor

Az internet népének több sem kellett, rettenetesen kiakadtak több okból is. Egy részük nem értette, hogy lehet egy ilyen embernek még jogosítványa, míg egy másik része azon hitetlenkedett, hogy tehet valaki ilyet úgy, hogy egy gyermekét pont egy ilyen autóbalesetben vesztette el: 

Azt gondolná az ember, hogy akivel ilyen óriási tragédia történik, az arculcsapásnak érzékeli és onnantól kezdve a szabályos közlekedés egyik arca lesz, ehelyett… 

- reagáltak rá az emberek. 

Junior azonban most reagált a hírekre. Egy újabb, 24 órán keresztül elérhető Instagram bejegyzésben közölte: nem ő vezette az autót, hanem valaki más, ő csak fotózott. És ez magán a képen is látható - írja a Tények.hu

A múltkori eset rendőrségi eljárás alá is került, melynek eredményeképp a rapper 110 ezer forint bírságot kellett fizessen. Azt egyelőre nem tudni, hogy jelen gyorshajtásnak lesznek-e jogi következményei, újra vizsgálni fogják-e a hatóságok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek