HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.04.09.

Váratlan fordulat, Meghan Markle az életét félti, súlyos döntést hozott

A sussexi hercegné a férje könyörgése ellenére sem akar elutazni Amerikából.

Kiderült az ok, Meghan miért nem tarthat mégsem a férjével Angliába májusban? A legfrisebb hírek szerint a sussexi hercegnének ugyanis komoly agodalmai vannak a biztonságuk, gyermekeik biztonsága miatt, miután brit útitervük egy része kiszivárgott. A 42 éves anyuka korábban egyre inkább hajlott a felé, hogy Harry-vel tartson, ám a fordulatok olyan irányt vettek, ami miatt komoly aggodalmai vannak. 

Meghan Markle
Meghan a biztonságuk miatt aggódik. Fotó: AFP

Harry azonban szeretné, ha felesége végre vele tartana hazájába, miután Meghan mindössze egyszer járt ott 2020-as távozásuk óta: II. Erzsébet temetésén. A herceg szeretné érezni felesége támogatását azokban a nehéz időkben, amikor ilyen nehéz helyzeteket él át a királyi család Károly és Katalin megbetegedése miatt. Meghan azonban nagyon félti a gyermekeiket.

Meghan egyszerűen nem érzi magát biztonsában. A kérdés most az, hogy fokozott biztonsági intézkedésekkel jönne-e, vagy Harry egyedül érkezik. 

- közölte egy szakértő hozzátéve, hogy a sussexi herceg mindenképp azt akarja, hogy családja tartrson vele a 10. Invictus Játékokra, amely során beszédet is fog mondani május 8-án. 

A sussexi pár programtervének része a brit útra azonban kiszivárgott, ez kelti az anyában a legnagyobb aggodalmat. Ehhez még hozzájön az is, hogy Archie herceg május 6-án ünnepli majd 5. születésnapját. Harry azonban egyes hírek szerint még könyörgött is Meghannek, hogy tartson vele, hogy apja és a walesi hercegi pár végre megismerhesse a gyerekeket. 

Az aggodalmak mellett a szakértő szerint azért más is áll a háttérben: Meghan nem akar olyan helyre menni, ahol népharag irányul ellene, ahol úgy érzi, nem kívánatos személy - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek