Létrehozva: 2023.12.19.

Szabyest: „Nem akartam Rékasi Károly sorsára jutni”

A Farm VIP egyik legmegosztóbb játékosa Szabyest volt. A verseny számára véget ért, de ő így is nyertesnek érzi magát, hiszen az ott töltött idő hatással van az életére is.

Mindenkit váratlanul ért, amikor az összeköltözést követő napon farmgyűlést hirdetett ki Zsolti gazda. Elindult a taktikázás, az egykori sárga és piros csapat között, ki akadályozza a versenyzők előre jutását a játékban. Bár Rippel Ferire került a legtöbb útilapu, mégis Szabynak kellett távoznia a farmról. A dalszerző szerint az artista döntése gyenge jellemre vall. Összességében mégis jól érezte magát, és hálás a sorsnak, hogy átélhette a Farm VIP adta lehetőségeket.

Szabyest
Egészégügyi problémái nehezítették Szabyest játékát a Farm VIP-ben Fotó: TV2

"Amit tudtam, kihoztam magamból"

Azért lepődtem meg a farmgyűlésen, mert Johnny és Rippel Feri a kamerák előtt, a helyszínen beszélték meg, amennyiben közülük kerül ki a párbaj egyik szereplője, egymást hívják ki. Ezen a ponton derült ki számomra igazán, hogy Feri bármi áron, átgázolva mindenkin, a saját szavát is megcáfolva hajt a győzelem felé” – kezdte a Ripost-nak Szabyest. 

Azzal a tudattal vágtam neki a műsornak, hogy vele leszek egy csapatban, felnéztem rá, szerettem volna sokat tanulni tőle, tiszteltem a korára és a múltjára való tekintettel, de ezzel a lépésével teljesen elásta magát nálam. Ő a könnyebb utat választotta: engem, Johnny helyett. Nem tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni, éppen ezért a párbajt is viccként fogtam föl és elengedtem.” 

Azzal is tisztában voltam, ezen a szinten már olyan játékok fognak következni, amit a sérült bal vállam vagy a jobb lábam nem fog bírni. 

„A top tízbe kerültem, ez volt a célom, amit tudtam, kihoztam magamból. Sokat nevettem, élveztem minden ott töltött percet. Picit szégyellem magam, hogy nem adtam bele a párbajba a maximumot, pedig majdnem mindenki engem várt vissza” – fűzte hozzá.

Szabyest
Keresztszalag-szakadást szenvedett a beköltözése előtt Fotó: TV2

"Keresztszalag-szakadásom és porcleválásom volt"

Szaby néhány héttel a beköltözése előtt komolyan megsérült, ami jelentősen befolyásolta a játékát. Annyira féltette a lábát, hogy sokszor inkább a pihentetőbb feladatokat választotta. Persze ez nem menti fel az alól, hogy a termelési feladatokból nem vette ki teljesen a részét.

Nem voltam könnyű helyzetben a sportsérülésem miatt.

„Egy igen komoly térdrándulás után költöztem be a farmra, utólag kiderült, hogy keresztszalag-szakadásom és porcleválásom volt, 2-3 hétig lábra sem tudtam állni. Főleg ez volt az oka, hogy nem úgy tettem bele magam a munkákba, mint a csapattársaim, féltettem a lábam és nem akartam Rékasi Károly sorsára jutni. Egy rossz lépés elég lett volna, hogy számomra vége legyen a játéknak, így amikor tudtam, inkább a pihentetőbb feladatokat és játékokat választottam. Azóta sokat javult, időközben a rögzítőt is levettem, de a mai napig érzem, hogy nem épültem fel teljesen” – mesélte érdeklődésünkre.

Szabyest
A Farm VIP óriási lehetőség volt számára Fotó: TV2

A dalszerző-énekes nem nyert, de mégsem szomorkodik. Úgy érzi, mindenképpen pozitív hatással volt a farmon töltött idő az életére.

Nem én futottam át a szalagon, és nyertem meg a fődíjat, de az idei évadnak abszolút győztese vagyok azzal, hogy az elsőtől a kiesésem napjáig folyamatosan én voltam a célkeresztben és a középpontban.

„Tőlem, sokszor a nevetésemtől vagy a veszekedéseimtől volt hangos a farm. Nem kellett ezt a szerepet magamra erőltetni, mert ugyanilyen vagyok a való életben is. Kiállok az igazamért, harcolok a véleményemért. Szerettem. Az ember kiváltságosként kapta meg ezt a lehetőséget, amit igyekeztem meghálálni, megbecsülni, tettem a dolgomat, amennyire tőlem telt” – mondta.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jóval idősebb férfival jött össze Nagy Ő Natija

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

metropol.hu

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

mandiner.hu

A gázai háború tétje a globalisták szemében

origo.hu

Kiderült, mit vár el a lányától Kulcsár Edina

travelo.hu

Derékig érő vízben ragadott magával egy brit turistát a cápa

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Félmeztelenre vetkőzve jelentette be a nagy hírt Shane Tusup menyasszonya

HŰHA

„Lehet rajtam nevetni…” – Meglepő szokásáról vallott Nagy Melanie

HŰHA

Egy szál bugyi, semmi más: Levetkőzött a csodatestű Emily Ratajkowski

HŰHA

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött