Létrehozva: 2023.11.07.
Módosítva: 2023.11.07.

Elhunyt testvére látogatta meg Csutit?

Szabó András Csuti életre szóló élményeket szerzett a Dancing with the Stars színpadán: egy jósnő állítja, a táncát látva eldöntötte, átoklevételt végez. Bár ez meglepte az üzletembert, elárulta, nyitott a spiritualitásra.

Túlzás nélkül állítható, hogy Szabó András Csuti élete alaposan megváltozott a Dancing with the Starsnak köszönhetően. Nemcsak tánclépéseket sajátított el, de lelki terhektől is megszabadult. A két héttel ezelőtti tánca, amit az ítélkezőknek címzett, nagy felszabadulás volt számára. Egy jósnő szerint az ő keze is benne volt ebben.

Dancing With The Stars
Szabó András Csuti és Tóth Katica esett ki szombat este, de Csuti úgy érzi, csak nyert a műsorral (Fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

„Nagyon jó lélek, és újra meg fog erősödni”

A Ripostnak korábban is jövendölő jósnő, Lénárt Éva a Dancing with the Stars-szal kapcsolatban már tett egy meglepő kijelentést: jóslata szerint két szerelem is szövődik majd a csípőmozgató táncpróbákon. Tekintve, hogy Csuti boldog párkapcsolatban él a fitneszbajnok Sudár Biankával, őt kizárhatjuk a találgatásból. Ám az üzletemberrel kapcsolatban is volt egy megérzése a jövendőmondónak.

Csuti tánca az elmúlt két hétvégén egészen lehengerlő volt, éreztem a tévén keresztül is. Főleg, mikor a »Több, mint tánc« tematika volt. Csuti kiadta magából a dühöt, a haragot, ami nyomasztotta. Ráadásul nem véletlenül szenvedett ezektől az érzésektől ennyire…” – kezdte lapunknak a jósnő, aki szörnyű dolgot közölt ezután...

Átok ült rajta, amit az irigyei tettek rá… Nagyon jó lélek, és érzem, hogy újra meg fog erősödni a lelke. Nem érdemli meg a sok bántást, amit az emberek tettek rá. Úgyhogy Csuti mostantól a védelmemet élvezi, levettem róla az átkot” – tette hozzá Lénárt Évi.

„Sokkal nyitottabb vagyok a spiritualitásra”

A Ripost most szembesítette a családapát a jóslattal, aki először ledöbbent, majd elárulta: egyre inkább nyitott a spirituális életszemléletre.

Váó! Az biztos, hogy sokkal nyitottabb vagyok a spiritualitásra, mint ahogy ez másfél-két évvel ezelőtt volt. Egyre több előadást hallgatok ezzel kapcsolatban. Nem mondanám, hogy átkot éreztem volna magamon. Inkább hálát és szerencsét, hogy Katica volt a partnerem. Olyan oldalamat mertem megmutatni, amit eddig sosem. Kiállni a színpadra szórakoztatni, ez teljesen újkeletű volt. Talán a jósnő még időben vette le az átkot” – viccelődött Csuti, majd hozzátette:

Lehet abból adódóan merült ez fel, hogy az elmúlt 4-5 évben sok rossz dolog is történt velem. Tragédiák, halálesetek a családban, betegségek. Voltam korábban már jósnál, még év elején a Bors jóvoltából. Az volt az első lépésem a spiritualitás felé.”

Mióta nyitottam efelé, azóta tapasztalok bizarr dolgokat. Azt megelőzően is voltak furcsaságok, de akkor mindig próbáltam valami reális magyarázatot adni arra, hogy például miért kapcsolódik fel a mozgásérzékelő az emeleten, mikor mindenki lent van. Most már ezeket a kézzel fogható dolgokat kizártam, és úgy érzem, másról van szó

– fejtegette Csuti, majd így folytatta:

Két éve egy ilyen eset után nem aludtam volna egy hétig. De most valamiféle nyugodtságot érzek. Pont néhány napja is megtörtént, hogy felkapcsolt a lámpa fent, és jóleső érzéssel töltött el arra gondolni, hogy talán itt van velem a bátyám, vagy a nagyszüleim, akikkel nagyon jó kapcsolatom volt. Épp a legutolsó táncunk, a Tarzan zenéjére is eszembe juttatta őket, azt, hogy az ő nyaralójukban néztem gyerekként még VHS-en, fekete-fehérben.

Csuti érdeklődik a földön túli jelenségek iránt

Egyre jobban érdekelnek a lélekkel, az előző élettel kapcsolatos dolgok. Jó lenne megbizonyosodni arról, hogy a test elmúlásával a lélek nem ér véget. Nem magam miatt, hanem az elhunyt rokonaim miatt. Jóleső érzés lenne tudni, hogy a nagymamám és nagypapám akik 51 évig szerették egymást, most újra együtt vannak és figyelnek, óvnak engem. Ezek a dolgok most nagyon foglalkoztatnak engem” – ismerte el Csuti.

Bár Szabó András Csuti és profi táncpartnere, Tóth Katica számára szombaton véget ért a Dancing with the Stars, a jó kapcsolatuk és a tánc szeretete egészen biztosan megmarad. Lelkesedésük és küzdeni akarásuk az utolsó pillanatig kitartott, pedig – a Ripostnak nyilatkozva a táncpár elárulta – nem várt nehézségbe ütköztek alig egy nappal az élőshow előtt.

Péntek este derült ki, hogy felgyorsítják a zenénket, és felmerült, hogy egy látványos emelés is kéne a koreográfiába– árulta el a kulisszatitkot Katica. „Szombaton reggel, a főpróba és élőadás előtt tudtuk először a végleges verziót lepróbálni. Profi táncosként ez nekem viszonylag könnyen megugorható, de nehéz egy olyan embernek, aki az üzleti szférából jön, az irodájából, nincs színpadi tapasztalata, de itt bizonyít hétről hétre. De Csuti példásan helytállt, nagyon büszke vagyok rá.

A produkciójuk után Szente Vajk szóvá is tette, hogy megbillentek emelés közben:

Ez inkább csak az izgalomból adódott, valójában tudtam, hogy Csuti biztos kezekkel tart” – nyugtázta Katica, aki hozzátette, benne nincs hiányérzet, semmit sem csinálna másképp.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mindenki elől rejtegetett fotóiról beszélt Bálint Antónia

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Kiderült, mit vár el a lányától Kulcsár Edina

travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

„Lehet rajtam nevetni…” – Meglepő szokásáról vallott Nagy Melanie

HŰHA

Egy szál bugyi, semmi más: Levetkőzött a csodatestű Emily Ratajkowski

HŰHA

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

HŰHA

"Plázacicák vagyunk, de büszkén vállaljuk"