Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.16.

Károly király személyesen tagadta ezt meg Harry hercegtől

Harry herceg tegnap ünnepelte 39. születésnapját, de a bátyja nem írt neki semmit.

Wales hercege a szokásokkal ellentétben nem posztolt semmit hivatalos közösségi média oldalán, hiába volt tegnap, szeptember 15-én egyetlen testvérének a születésnapja. A királyi család követői egyből gondolkozni kezdtek rajta, hogy mi állhat a háttérben. Sokan arra tippeltek, hogy Vilmos elfelejtette ezt az ünnepi napot, ám a walesi herceg állítja: ilyenről szó sincs. 

Vilmos és Harry
Utoljára tavaly szeptemberben találkoztak a testvérek / Fotó: AFP

Harry herceg és felesége Meghan tegnap Dusseldorf-ban ünnepelték a sussexi herceg 39. születésnapját az Invictus Játékok során. Az eseményen hangosan énekelték Harrynek a boldog születésnap című dalt, ám testvérétől, és sógornőjétől, Katalintól semmilyen hivatalos köszöntés nem érkezett még. 

III. Károly király és Diana hercegné fiai utoljára akkor voltak egyszerre egy helyszínen, amikor tavaly szeptemberben eltemették imádott nagymamájukat, II. Erzsébet brit királynőt. Tegnap, miközben Vilmos a sandringhami birtokról kifelé sétált néhány rajongó elkapta őt, és rákérdeztek arra, elfelejtette-e öccse születésnapját, -írja a TheSun.

Igazatok van, ma van a születésnapja, de nem, nem felejtettem el. 

- válaszolta a közönségnek nevetve. Ennek ellenére Vilmos herceg nem mondott semmi további jó kívánságot testvére számára, sőt… maga Harry apja, Károly király is „elfelejtett” hivatalos módon megemlékezni fia ünnepléséről. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek