Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.08.03.

"Szedd össze magad, fejezd már be!" – kínos videó szivárgott ki Kulcsár Edináról és Csutiról

Feltehetően Kulcsár Edina és Csuti nem szívesen látná viszont ezt a pillanatot, mikor az Ázsia Expressz műsorában egymásnak feszültek.

Bár lassan már két éve, hogy zátonyra futott Kulcsár Edina és Csuti házassága, a netezők nem feledik a közös pillanataikat. Természetesen nem csak a boldog időszakra emlékeznek ilyenkor vissza, előkerülnek olyan felvételek is, melyeket valószínűleg letagadna a két főszereplő. Ezúttal is egy ilyen videó látott napvilágot a TikTokon, még az Ázsia Expressz első évadából...

Fotó: Bors
Kínos videó került elő Csutiról és Kulcsár Edináról

A szóban forgó felvételen azt láthatjuk, ahogy egymásnak feszül az akkor még boldog házaspár hírében álló Edina és Csuti. A volt szerelmesek 2017-ben vették nyakukba Ázsiát, s mint tudjuk, a műsor nem csak fizikailag, de mentálisan is megviseli a versenyzőket. Stresszhelyzetekben pedig olykor elhagyják olyan szavak is a szánkat, melyeket nem gondolunk komolyan. Valószínűleg ez történt Csutiékkal is...

"Szedd össze magad!"

A páros az egyik feladat közben próbált stoppolni, de sehogy sem akart megállni egyetlen autó sem. Az üzletember ekkor már fejben feladta a dolgot, s nem is foglalkozott a megoldással, ellentétben Edinával, aki mindenáron meg akarta nyerni a játékot. Nos, ebből pattant ki az alábbi párbeszéd:

Így tényleg nem fog menni, Csuti! Téged semmi nem érdekel. Szedd össze magad!

– kezdte Edina mérgesen, ami még inkább felbőszítette az amúgy sem nyugodt Csutit.

"Nem akarom összeszedni magam, haza akarok menni! Miért, te itt akarsz maradni?" – fogalmazott a férfi, majd Edina következett.

"Az sem érdekel, hogy én hogy érzem magam a viselkedésed miatt! Én végig akarom csinálni normálisan... Kellett volna hoznom nyugtatót, ahogy anyukád javasolta" – vágott vissza az egykori szépségkirálynő, de volt férje leütötte a magaslabdát.

Miért nem hoztál? Elfért volna a sminkkészletedben, nem?

"Milyen sminkkészletemben? Tényleg, amúgy fejezd már be! Te teszed a gázabbnál gázabb megjegyzéseket rám, úgy, hogy egy rossz szavam nincsen" – fakadt ki még egyszer Edina, a videó pedig ezen a ponton véget ért. 

Nem meglepő módon, a látottak megosztották a nézőket, hiszen új szemszögbe helyezte az egykori álompár kapcsolatát. Sokak szerint már annak idején sem működött köztük minden jól, s így már értik, miért lett válás a vége...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek