Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2022.02.01.

Kulcsár Edina kitálalt: Kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból!

Kulcsár Edina a jelek szerint eldöntötte, hogy megvédi magát a kommentelőkkel szemben: egyre több fórumon nyilvánul meg és mondja el a véleményét.

A jelek szerint Kulcsár Edina az utóbbi napokban taktikát váltott; eddig ő és új párja, G.w.M is letiltották a hozzászólási lehetőségeket az oldalaikon, de újabban engedélyezik, mi több, meg is válaszolják a vélemények egy részét!

Így tett hétfő este is Edina, miután hét évvel fiatalabb párja megosztotta, hogy legújabb dala a legnépszerűbb jelenleg ma Magyarországon.

Kulcsár Edina részleteket árul el a házasságáról (Fotó: Ripost)

A szám viszont sokaknak nem nyerte el a tetszését, például annak a kommentelőnek sem, aki G.w.M bejegyzése alá írta a véleményét: szerinte a rapper csak az elmúlt hetek botrányainak köszönheti a népszerűségét.

„Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán… Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj! Azt hallgatsz, amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy TE hallottál-e valakiről vagy sem!” – védte meg vehemensen a párját az egykori szépségkirálynő, majd személyesebb hangnemre váltott, és intim részleteket árult el a megromlott házasságaikról. Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi… nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (nem közben) pedig összejöttünk” – fogalmazott Kulcsár Edina.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek