Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.07.27.

Szerelem van a levegőben? Sugárzik a boldogságtól a magyar énekesnő

Marcellina meglehetősen sejtelmesen fogalmazott a magánéletéről. Vajon tényleg eltalálta Ámor nyila?

Cseppet sem lenne meglepő, ha naponta ostromolnák a férfiak Marcellinát, akár az utcán, akár a sarki közértben, vagy éppen a világhálón! A szaxofonos-énekesnő ugyanis kirobbanó formában vagy idén nyáron, gyakorlatilag nincs olyan ember a Földön, aki megmondaná, hogy február elsején ünnepelte a 70. szülinapját.

Vajon mi lehet Marcellina kisugárzásának titka? (Fotó: Facebook)

A Marcellina PJT együttes alapítója mindig is mosolygós volt, ám az a kommentelőknek is feltűnt, hogy mostanában még vidámabbnak tűnik, mint eddig.

„Csak úgy ragyogsz, mi a titkod?”

„Úgy tűnik, megtaláltad az örök fiatalság elixírjét.”

„Maradj mindig ilyen vidám. Gyönyörű vagy.”

„Csak nem a szerelemtől virultál ki ennyire?”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztják el mostanában Marcellina közösségi-oldalait, a képekre pillantva pedig egyértelmű, hogy az énekesnőre rátalált a boldogság és a belső béke.

Sejtelmesen fogalmazott

A Ripost megkereste a csúcsformában lévő énekesnőt, hogy megtudjuk, vajon egy rejtélyes lovagnak, egy titkos hódolónak köszönhető-e ez a kiegyensúlyozottság és lehengerlő kisugárzás. Sokatmondó, hogy Marcellina először elnevette magát, majd meglehetősen sejtelmesen fogalmazott a magánéletéről!

„Köszönöm a bókokat, de az az igazság, hogy a magánéletemről egyelőre nem nyilatkozhatok. Még nem vagyok rá felhatalmazva” – titokzatoskodott Marcellina, aki egy cseppet sem unatkozik, folyamatosan új dalokon és videóklipeken dolgozik.

Rendszeresen edz

Marcellina természetesen nemcsak a szerencsés genetikának köszönheti, hogy remekül tartja magát, ugyanis amikor csak tud, úszik, edz és rengeteget sétál a természetben. 

„Először nem éreztem magam annyira felszabadultnak a konditeremben, azt hittem, mindenki azt nézi, milyen ügyetlen vagyok. Azon viszont meglepődtem, hogy nem csak a fiatalabb korosztály képviseli magát. Velem szemben például egy érettebb férfi sportolt, feltűnt, hogy mosolyog rám. Azt hittem, azért, mert valamit rosszul csinálok, de végül megszólított: azt mondta, hogy évtizedekkel ezelőtt látott, és azóta sem változtam semmit. Ez nagyon jólesett” – mesélte korábban a Ripost-nak Marcellina.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek