Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.06.10.

Így néz ki ma a Grease sztárja: rá sem lehet ismerni a sok plasztikától!

Nem kevés szépészeti beavatkozáson esett át az eltelt időszakban: szinte egy egész más ember lett a film Betty Rizzójából.

Aligha kell bemutatni bárkinek is a Grease című 1978-as Travolta-klasszikust. Noha nem csak a mozi, de az összes betétdala is sláger lett és beivódott több generáció tudatalattijába is, a film harmadik főszereplője, a Betty Rizzót alakító Stockard Channing koránt sem kapott akkora rivaldafényt, mint társai.

Grease, Stockard Channing, AFP,  (Photo by Paramount Pictures / Robert Stig / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Rizzóként ismerte meg a világ a színésznőt Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Pedig a Grease után sem tűnt el, sőt! A ma már 79 éves színésznő közel száz filmben és sorozatban tűnt fel, Az elnök emberei című szériának pedig az egyik főszereplője volt – a First Lady-t alakította. Azonban kétségtelen, hogy az elmúlt évtizedek rajta is nyomot hagytak, bizony kétségtelenül sokat változott ahhoz képest, ahogy mindannyiunk emlékezetében él, pláne, hogy láthatóan az arcplasztikára sem mondott nemet.

Az amerikai származású, ám jelenleg Londonban élő Stockard Channing ugyan az utóbbi évtizedben már nem igen szerepel, illetve emiat pemierekre, nyilvános eseményekre sem jár, de egy korábbi – egész konkrétan a 66. Tony-díjátadón készült – fotója is tanúskodik az eltelt évekről.

Stockard Channing, 66. Tony-díjátadó, fotó: Northfoto
Nem egyszer feküdt kés alá a színésznő  Fotó: Nancy Kaszerman / Northfoto

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek