Létrehozva: 2023.06.07.

Összetörték Kökény Attila fiának a kocsiját - A vétkes elhajtott a helyszínről

A zenész fiának autója parkolt, amikor a semmiből feltűnt egy fekete BMW, majd nekicsapódott a kocsinak. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az anyagi kár jelentős.

Kökény Attila egy nem hétköznapi kéréssel fordult a rajongóihoz: azt reméli, hogy talán látta valaki, ahogy a fia parkoló kocsiját összetörik. A baleset, amiben szerencsére senki sem sérült meg, június ötödikén, hétfő délután történt Budapesten. Az énekes fiának kocsija mozdulatlanul állt az út szélén, szabályosan parkolva, amit egy nagy sebességgel közlekedő, feltételezhetően fekete BMW típusú kocsi belevágódott. A vétkes sofőr azonnal tovább hajtott, nem hagyott sem telefonszámot, sem betétlapot. 

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Ma összetörték a fiamnak az autóját Kispesten a József Attila utca és a Fő utca sarkán. Egy fekete kombi BMW, de nem állt meg, és papírt sem hagyott, hanem otthagyta az autót.

„Aki látta, azt kérem, hogy jelezzen, ha tudja a rendszámát. Köszönöm előre is a segítségeteket…OSSZÁTOK” – olvasható Kökény Attila posztjában.

Látta valaki? 

A Bors megkereste a zenészt, aki részletesen beszámolt a történtekről, és azt is elárulta, sajnos hiába fordultak a hatósághoz, adatok hiányában nem tudnak a vétkes sofőr nyomára bukkanni, így abban bíznak, hátha van még olyan személy, aki látta másik autóst.

„Az a durva, hogy ez a kora délutáni órákban, fényes nappal, egy kispesti lakótelepen történt. Fellépésen voltunk előtte, mert a gyerek aludt, majd mikor ment le a kocsihoz, akkor szembesült a megrongált autójával. Engem csak este ért el, akkor döntöttem úgy, hogy a közösségi oldalamon kérek segítséget, hátha így sikerrel járunk” – mondta a lapnak az énekes. 

A kocsi parkolt, úgyhogy álló helyzetében ment neki az illető. A sérülésekből arra lehet következtetni, hogy nem csak beletolatott, hanem úgy saccolom, talán 40-50-es sebességgel mehetett bele.

„A lökhárítót egészen biztosan cserélni kell, mert az teljesen leszakadt. Többen látták – egy hölgy és a közelben dolgozó munkások – az ütközést, annyit már tudunk, hogy egy házaspár, egy fekete BMW-vel ütköztek a kocsinak, de sajnos a rendszámot senki nem tudta felírni. A pár nagyon veszekedett, majd miután megtörtént a baj, fogták magukat és elmentek. Még egy papírt sem hagytak, hogy megkeressük, és rendezni tudjuk a biztosítóhoz szükséges dokumentumokat” – panaszolta.

Kökény Attila
Kökény Attila nem érti, hogy történhet ilyen fényes nappal / Fotó: Markovics Gábor

A rendőrség nem tud segíteni 

Attila a fiával a hatósághoz fordultak segítségért, de egyelőre még nem lett meg a felelős.

Akartunk tenni feljelentést, viszont a rendőrség nem javasolta, illetve feleslegesnek tartotta, miután nincs kamera a környéken. A rendszám sincs meg, így az alapján sem tudjuk hivatalos útra terelni a dolgot.

„Egyetlen olyan adat sem áll rendelkezésünkre, ami alapján meg tudnák keresni az autót, ami a sérülést okozta. Ezért arra kérem az olvasókat, hogy ha láttak valamit, ami alapján be lehet azonosítani a károkozót, keressenek meg a közösségi oldalamon. Vagy ha netán magára ismer az érintett házaspár, örülnénk, ha megfelelő módon el tudnánk intézni a dolgokat. Bár őszintén szólva, kötve hiszem, hogy jelentkeznek, mert úgy gondolom, aki megtette, hogy elhajt a helyszínről, nem fogja önként feladni magát” – mondta a TV2 sztárja. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

mandiner.hu

Lavinát indíthatott el Orbán Viktor, ezt pedig páratlan szorongással figyelik Kijevben

metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

mandiner.hu

„Kissinger forog a sírjában” – eddig tarthat ki Ukrajna Nógrádi György szerint (VIDEÓ)

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

"Tiszta libabőr vagyok" - Kiderült, mi változtatta meg Rubint Réka életét

HŰHA

Meglopták Oszvald Marikát, szörnyű veszteség érte

HŰHA

Ez mi? 15 japán tapsolta meg a TV2 WC-ről kilépő sztárját

HŰHA

Megyeri Csillát ágyban hemperegve kapták lencsevégre – Forró fotó