Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2023.02.01.
Módosítva: 2023.02.01.

Lázadnak az RTL sztárjai: sorra rúgják ki a csatorna műsorvezetőit

A minap az RTL egy közleményben jelentette be: búcsúznak Járai Mátétól, aki a reggeli műsor egyik vezető arca volt.

A minap bombaként robbant a hír, miszerint újabb RTL-es arc tűnik el a képernyőről, aki ezúttal nem más, mint Járai Máté. A csatorna közel két évig előszeretettel használta a színészt különböző műsoraiban, a nézők pedig kifejezetten szerették a bohókás stílusát, ám mostantól csak vendégként láthatják már az egykori műsorvezetőt. Az RTL ugyanis igényt tart arra, hogy ha úgy hozza az élet, Máté interjúalanyként térjen vissza a volt munkahelyére, legalábbis ezt fogalmazták meg sablon közleményükben:

"A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől. Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként"írta a csatorna, de természetesen az érintett személy is megszólalt az ügyben, csalódottságát pedig nem akarta és nem is tudta volna leplezni.

Járai Máté nagyon csalódott, amiért menesztették a munkahelyéről  Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld 

Fáj a búcsú

"Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. 

Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket... ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4-es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés! 

Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet-a-végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok, újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből!" – búcsúzott az Instagram-oldalán Járai, akinek nem kellett kutatnia a sorstársai után, ugyanis egyből felbukkantak.

Ugyanazzal a szöveggel engedtek el mindenkit

Üdv a klubban 

– írta szinte az elsők között Járai posztja alatt Lakatos Márk, akitől öt év után vált meg a csatorna még tavaly. Tőle is ugyanazzal az előre megírt, érzelemmentes közleménnyel búcsúzott a munkaadója, mint a minap Járai Mátétól. 

Erre nem igazán tudok mit mondani. Előbb a Manyi, most te. Biztos véletlen. Ne sajnáld, jóval többre vagy hivatott

– írta Osváth Zsolt, aki szintén egykoron a csatorna arca volt, azonban ő szembement a munkáltatójával, ugyanis elmondása szerint számára vállalhatatlan, és a büntető törvénykönyvbe ütköző dolgokat tett az egyik showműsoruk szereplője. Akkora botrány kerekedett ebből, hogy Mérő Vera civil jogvédő és Ragány Zoltán büntetőjogász is megszólalt az ügyben, méghozzá Zsolt videójában.

Ezek után csak egy kérdés maradt: miért kezdett el hirtelen tisztogatni a csatorna, és miért küldi el azokat a műsorvezetőket, akik húzóneveknek számítottak a reggeli műsorukban? Szerintük arculatváltás történik, mások szerint valami más áll a háttérben...

"Én nem szoktam kommentelgetni, de ez nekem is fáj. Az egyetlen ember, akiért néztem a műsort te voltál, színvonalat vittél, értelmet, vidámságot... Néhány másik műsorvezető kifejezetten buta. Nem értem az RTL-t se, nem látják, te milyen érték voltál ott? Eszméletlen, hogy ennek a világnak csak egyre sz*rabb értékrendje lesz..." – írta valaki.

"Számomra totál érthetetlen. Már Márk eltávolítását sem értettem, most még már végképp nem tudom felfogni, hogy miért jó az RTL-nek, ha pont azokat a műsorvezetőket rúgja ki, akik okosak, érdeklődőek. Közben meg a faék egyszerűségű, értelmes kérdést feltenni képtelen Szabó Zsófi meg maradhat. Oké, jól mutat a képernyőn, de ennyi. Szekunder szégyenérzetem van, ha megszólal" – fogalmazta meg véleményét nyersebben egy másik kommentelő.

Lakatos Márk is csalódott az RTL-ben  Fotó: Szabolcs László

A RTL a saját nézőinél is kiverte a biztosítékot

Óriási népharag zúdult a csatornára, mikor tavaly ősszel a közösségi oldalukon megalázták a saját szereplőiket. A tehetségkutatójuk válogatóján rendre feltűntek már olyan karakterek, akiknek semmi esélyük arra, hogy az élő show-ba jussanak, de remek beszédtémát szolgáltatnak. Ahogy korábban lapunk beszámolt róla, őket feltehetően külön casting csapat keresi, és elhitetik velük, hogy tehetségesek, majd a mentorok elé küldik őket, hogy azok üzembiztosan megalázzák mindegyiküket. Na, ezekbe a szereplőkbe rúgott bele a csatorna, ráadásul pároslábbal. A Facebookra kikerült egy fotó róluk, és gyűjtőnévként "Az esélytelenekként" hivatkoznak rájuk.

Mindezek után több száz kommentben próbálták elmagyarázni a saját nézőik, mekkora öngólt rúgtak maguknak ezzel a poszttal, arról nem is beszélve, hogy már nyilvánosan felvállalják azt is, minek tartják azokat az embereket, akikből nézettséget csinálnak.

SHOWBIZ

Kétmilliós bírságot kapott az RTL

Egy kolumbiai kisfiút aláztak meg a műsorvezetők.

SHOWBIZ

Kétmilliós bírságot kapott az RTL

Egy kolumbiai kisfiút aláztak meg a műsorvezetők.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Európai Uniós ország őrült fenyegetése: legyen Magyarországon is általános hadkötelezettség

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

mindmegette.hu

Megvan a titkos recept: ebből a tésztából készül minden az albán pékségekben!

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

vg.hu

Szinte az összes egyetemista dolgozik a tanulmányai mellett

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

travelo.hu

Új, közvetlen buszjárattal érheted el Budapestről ezt az európai nagyvárost

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Sárgaság terjed a kiskertekben, végre kiderült, kell-e tőle félni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

Új jövevény érkezik Kulcsár Edina és G.w.M életébe

HŰHA

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent: tisztázta a halála körülményeit

HŰHA

III. Károly halálhíre járta be a sajtót: közleményt adott ki a palota

HŰHA

Szoknyáját húzza fel legújabb fotóján az Ázsia Expressz sztárja

HŰHA

Voksán Virág öt kis szőröst kényeztet

HŰHA

Nem volt szívbajos: Istenes László nem hagyta szó nélkül, amit Szandi művelt