Létrehozva: 2022.09.02.

Miért maradhat az X-Faktor mentora a balhézó Gáspár Laci?

A balatonfüredi bár reagált Gáspár Laci szombaton történt minősíthetetlen viselkedésére. A Borsnak a szórakozóhely szóvivője elárulta: amit az énekes Balázséknál mesélt az esetről, eléggé hiányos, így ők is elmondják a saját verziójukat a helyszínen történekről.

Szerző Ripost

Hétfőn látott napvilágot a Reddit nevű közösségi oldalon egy videó, ami lavinát indított el a média és Gáspár Laci életében. A képsorokból az látszott, hogy Laci magából kikelve üvöltözik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével, miközben azt ordítja, hogy „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!” De, mint kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa.

Fotó: RTL Klub

A szórakozóhely válasza

A Bors utolérte a bárt, és az ott dolgozók Lacitól meglehetősen eltérően gondolnak vissza arra az estére.

„Szórakozóhelyünk, mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni” – kezdte a lapnak a bár szóvivője, és innentől vált érdekessé a dolog. „Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – tette hozzá a szórakozóhely munkatársa, majd elmondta, hogy is került sor Laci származásának firtatására.

 

Senki sem tökéletes

„A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő az énekes származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. Semmiféle tettlegességre nem került sor, és nem azért, mert előkapta a telefonját. Be se tudta kapcsolni, tiszta vicc volt, igazából már ő is érezte, hogy túlfeszítette a húrt és szerintem megijedt, gondolta ez majd megvédi. Aki hozzánk jár, tudja jól: sok éve nyitva vagyunk, soha egy verekedés nem volt a helyen, sőt ehhez hasonló sem…” – nyilatkozta a bár szóvivője, és ez azért érdekes, mert Laci az ominózus rádiós interjúban teljesen mást mondott.

 

Laci teljesen máshogy emlékszik a történtekre 

„Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ’takarodjatok innen most már’... nagyon durván” – nyilatkozta a Balázsék című reggeli műsorban Gáspár Laci, amiből az derül ki, hogy teljesen máshogy emlékszik a két oldal a szombaton történtekre. De kinek van igaza? Egy biztos, az egyetlen nyilvános bizonyíték az a már sokszor említett videó, amiben az X-Faktor mentora torkaszakadtából üvöltözik a felszolgálókkal.

Fotó: Reddit

Vajon maradhat így az X-Faktor mentora?

Nyár közepén történt az incidens, amikor az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Karnics Krisztina egy videón magából teljesen kikelve, ököllel fenyegeti és visítva szidja a rendőröket. Az eset hatalmas port kavart, mivel az említett színésznőt a rendőrség előállította. Ezt a viselkedést a produkció sem hagyta szó nélkül, így a szappanopera teljes mértékben elhatárolódott Krisztina megnyilatkozásától. 

Molnár Gusztáv színész a napokban számolt be arról, hogy másodszor is kirúgták az RTL Klubtól, miután nyilvánosan is beismerte alkoholfüggőségét. 

Járai Mátét egy egyszerű információ-kifecsegéséért hetekre levették a képernyőről. Pedig ő még csak nem is erőszakoskodott. A kérdés egyedül az, hogyha egy erőszakos szóváltás miatt az RTL –  amely csatorna hihetetlenül kiáll az elfogadás mellett – megválik egyik sorozatszínészétől, vagy egy rossz mondat miatt egy műsorvezetőt felfüggesztenek, akkor miként reagál majd arra, hogy a vezető műsoruk, az X-Faktor mentora egy szórakozóhely személyzetét a „leszbikus k*rva” jelzővel illeti. Neki meg lehet bocsájtani? Ő kivétel?

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

FÜLES

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be