HŰHA

Szerző Maca néni

1 hónapja

Varga Irén elmagyarázta, miért kér 420 ezret egy hakniért

A zeneiparban sokan röhögtek fel hangosan és még többen fakadtak sírva előző cikkünk nyomán.

Szerző Maca néni

Varga Irénhez is eljutott a Ripost korábbi cikke, melyben megmutattunk egy elfogott emailt, amit az új menedzsere küldött amolyan kiajánlás képpen egy szórakozóhelynek. Abból derült ki, hogy a netes híresség 420 ezer forint plusz útiköltségért vállal egy 40 perces haknit. Nos, Irénke kissé pipa lett, amiért sokak szerint ez az összeg maga a szemtelenség csúcsa. Ezért minden gazdaságtan ismeretét összeszedte és papírra vetette, miért is van szüksége ekkora összegre egy-egy buliért. 

Fotó: YouTube

Meg is mutatta követőinek az akkurátusnak éppen nem nevethető levezetést, hiszen minden üzlet alapja a pontos elszámolás. Lapunk több munkatársa megpróbálta megfejteni az irományt, ami még úgy sem sikerült pontosan, hogy maga a főhős kommentárt is fűzött hozzá. Így most olvasóinkon a sor: 

@mahianaroszallo dragaim nem anyi az anyi ebol meg adozni kel meg en 100 ezerbol 20 at keresek nem igymegy ok rendejetek meg #mahianaroszallo #enekesno #vargairen #vargairenszelina #irenvargariana ♬ original sound - jónás lászlonè

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!