Létrehozva: 2022.10.02.

"Járd végig a pszichiátriai osztályt" - sztárok, akik nyilvánosan estek egymásnak

Egyre többen üzengetnek nyilvánosan a celeb társuknak.

Az utóbbi időben egyre több sztárháború miatt volt hangos a sajtó. A hírességek többsége már a nyilvánosság előtt is vállalja a véleményét, s ezeknek általában nem szokott boldog vége lenni.

A Ripost most összeszedte az elmúlt időszak legnagyobb botrányait!

Fotó: TV2

Baukó Éva és Young G Béci

A két egykori valóságshow-sztár botrányától hangos most minden. Béci egy egyértelmű üzenetet címzett a közösségi oldalán Évának, reagálva egy írására. A rapper a pszichiátriára küldené Évát.

Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... Sajnos, annyira szánalmas, sz*r nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott! Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő... Egy szerencséd volt a VV-ben is... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy... egy senki 

- írta ki a véleményét magából Béci.

A válasz itt sem váratott sokat magára. Éva a megszokott módon reagált.

"Béci rólam kiadott nyilatkozata több helyen sántít. Először is öt évvel ezelőtt beszéltem velük utoljára telefonon. Hozzáteszem az egészhez, hogy nem voltam paraszt, a Norina mégis elkezdett nekem írogatni este, hogy milyen hangvételben beszélek én a férjéről. Vénasszonynak nevezett, amire megjegyeztem, hogy én legalább nem faceappolom a képeimet, és ugyanúgy nézek ki az Instán, mint élőben. Közszereplőként ő sem tehet mást, mint hogy tűri a kritikát." 

 

Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony

Berki Krisztián májusi halála után elszabadultak az indulatok az özvegye és édesanyja között. Főként Júlia asszony mondta el a véleményét a nyilvánosság előtt Mazsiról, s kifejezte nemtetszését is a sztáranyuka viselkedésével kapcsolatban. Berki édesanyja azt sem nézi jó szemmel, hogy volt menye már egy másik férfi oldalán van.

"Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyellem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok…Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin” - mondta a Borsnak Júlia asszony. Mazsi nem kívánt nyilatkozni az ügyben, csupán annyit mondott korábban, hogy nem szeretne belemenni a sárdobálásba. 

 

Berki Mazsi és Hódi Pamela

Mazsinak nem csak elhunyt férje édesanyjával, de korábbi párjával is volt összetűzése. Pamela akkor azt nehezményezte, hogy kislányát úgy mutogatja Mazsi, mintha a sajátja lenne, pedig rengetegszer megkérte, hogy ne tegye. Annak idején Pamela ezért ügyvédhez is fordult, hogy rendeződjön a vita. 

„Mi a jó büdös francot képzel ez a nő? Te bonus mommy, hogy tanulnál meg inkább egy cseppnyi tiszteletet egy édesanya iránt! Remélem hamarosan megérkeznek számodra is egy édesanya igazi érzései, de ezt az érzést ne tudd meg soha, amit te okozol más édesanyának! Még neked sem kívánom! Szégyelld magad újra és újra! Önzetlenül nem megy a szeretet... Ilyen magatartást életemben nem láttam egy új pár részéről sem. Ezt is kifogtam. A fotón a lányommal szerepel természetesen” írta Hódi Pamela még tavaly. 

Azóta úgy tűnik, rendeződhetett a kapcsolatuk, a tragédia talán közelebb hozta őket egymáshoz.

 

Azahriah, Missh és G.w.M

A zenészek botránya még nyáron bontakozott ki, s akkor Missh kezdte az üzengetést. Mondandóját Azahriah-nak címezte.

"Azt mondja, kicsit rocksztár. Kisgyerek, kisgyerek... A rocksztár fogalma az egy kicsit bővebb... Azt mondja, kicsit rocksztár, hát ja, csak kicsit"  - fogalmazott a rapper. Nem sokkal később pedig jött Azahriah válasza is, aki cseppet sem hagyta magát.

Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni faszim, amikor a benzinkúton képért jöttél oda vágod, és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új  nagy hullám. Én a pizza king type rappesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos.

Ezek a sorok aztán kiverték a biztosítékot Kulcsár Edina pasijánál is. G.w.M nem túl kifinomult módon szállt be a buliba.

"Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, mikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh. Egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csög" - üzente intelligensen G.w.M.

A botránynak azóta nem lett folytatása, de arra fogadni mernénk, hogy nem köttetett örök barátság a három zenész között.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Ez forró: feszülős bőrnadrágban, párja ölében pózol Tücsi

HŰHA

Megdöbbentő titkok derültek ki Harry herceg múltjából

HŰHA

„Büszke lehetsz!” - Mindenkit meglepett Tóth Gabi - Fotó

HŰHA

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról