FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Újabb celebháború a láthatáron: nyilvánosan üzent a rappernek a magyar zenész

Úgy tűnik, nem rajong egymásért Mr. Missh és Azahriah.

Szerző Ripost

Azahriah neve sokaknak ismerős lehet már, vannak akik a slágereiről jegyezték meg a fiatal tehetséget, azonban nem rég a szexvideós botrányával is berobbant a köztudatba. Úgy tűnik, most egy újabb balhé résztvevője is lesz zenész, ugyanis nemrég a közösségi oldalán támadta be az egyik hazai rapper. Ő pedig nem más, mint Mr. Missh, aki többek között az egyik koncertjén bántalmazott egy nőt, de az erdélyi közönségével is összetűzésbe került.

Fotó: Instagram/Reddit

"Azt mondja, kicsit rocksztár. Kisgyerek, kisgyerek... A rocksztár fogalma az egy kicsit bővebb... Azt mondja, kicsit rocksztár, hát ja, csak kicsit" - hangzott el Missh videójában, amit azóta a TikTokra is feltöltöttek, s persze Azahriah-hoz is eljutott, aki válaszolt az üzenetre.

Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni faszim, amikor a benzinkúton képért jöttél oda vágod, és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új  nagy hullám. Én a pizza king type rappesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos - üzente Azahriah a rappernek.

Az, hogy meddig fajul a két előadó között a konfliktus, egyelőre nem tudhatni, azonban egy dologra fogadni mernénk: öribarik már sosem lesznek.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!