HŰHA

Szerző Ripost

1 hónapja

Sztárok bikiniben 4: szavazz a legszexibb hírességre!

Szerencsére ismét ledobták a textilt a hírességek.

Az óriási sikerre való tekintettel most elhoztuk olvasóinknak a Sztárok bikiniben sorozatunk negyedik részét! Természetesen most is kíváncsiak vagyunk a véleményedre, úgyhogy rajtad a sor, hogy eldöntsd, ki a héten a legszexibb magyar híresség. A szavazás a cikk végén vár rád!

Girls,At,The,Beach
Fotó: Shutterstock

 

 

Judy

Az énekesnő egy medence partján próbált felfrissülni az óriási hőségben. Valószínűleg a fürdőzők legnagyobb örömére, ugyanis nehéz bármi másra koncentrálni Judy bikinis teste mellett.

 

Weisz Fanni

Az egykori szépségkirálynő Horvátországban vakációzik, s a rajongók nagy örömére nem maradt el a tengerparti fotózás sem. Mit is mondhatnánk? Szép a táj, de Fannit azért szívesebben nézzük.

Kárpáti Rebeka

A csinos sztár Korfura utazott és egy hajón mutatta meg irigylésre méltó alakját: csak hasonlókat tudnánk elmondani róla, mint az előbb Weisz Fanniról. Hiába a mesés táj...

Köllő Babett

Nem csoda, hogy a műsorvezetőért  megőrülnek a férfiak. Babett legújabb bikinis fotója olyan szexire sikeredett, hogy minden második kommentben egy randira hívták el őt...

Tóbiás Nina

Rába Tímea lánya aztán tudja, mitől döglik a légy! A modell Görögországban nyaral édesanyjával, ahol a közös fotók mellett, igazán szexi felvételek is készültek Nináról. 

Szavazás

Sztárok bikiniben: ki a hét legszexibb híressége?

Judy
16 %
Weisz Fanni
25 %
Kárpáti Rebeka
26 %
Köllő Babett
13 %
Tóbiás Nina
20 %

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!