HŰHA

Szerző ripost

1 hónapja

Sztárok bikiniben 3: mutatjuk a hét legszexibb hírességeit!

A nagy forróságban szerencsére sokan ledobták a ruhát.

Szerző ripost

Az elmúlt két hét nagy sikerére való tekintettel újabb résszel jelentkezik a Sztárok bikiniben-sorozatunk! Az utóbbi hetekben a nagy melegre való tekintettel egyre több szexi híresség öltözött át nyári ruhából bikinibe, és ezt a közösségi oldalukon is megosztották a követőkkel - a férfirajongók nagy örömére. 

Ráadásul mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk a véleményedre! Szemlézd végig a dögösebbnél dögösebb fotókat, majd a cikk végén szavazz!

Metzker Viki

A lemezlovas idén nyáron ment férjhez, a férfirajongók nagy szerencséjére viszont azóta sem szűkölködik az Instagramja a szexi fotókban. Például itt van ez a kék bikinis felvétel, aminek láttán bizonyosan sok hódoló ülne be mellé a jacuzziba.

Kiss Virág

A fitnesz-világbajnok profilja ugyancsak nem szűkölködik alulöltözött fotókban. Virág idei, talán legerősebb kontentje mégis az alábbi felvétel, amin fejjel lefelé fekszik egy kocsiban. De vajon a verda a nyerőbb vagy Virág? Döntsétek el ti!

Lola

A csinos énekesnő a visszafogottságáról híres, ennek ellenére - vagy éppen ezért - hosszú évek óta dobogtatja meg a férfiak szívét. Jelenleg Dominikán nyaral, vidám fürdőruhája pedig még jobban kiemeli formás idomait.

Bodovics Hanna

A fiatal válogatott röplabdázónak meglepően kevés követője van az Instagramon, pedig a tartalmai nemcsak érdekesek, de szemet gyönyörködtetőek is. Szerinted?

Tolvai Reni

Tavalyi nagy fogyása óta még bátrabban mutogatja formás idomait a Megasztár negyedik szériájának győztese. Reni Olaszországban nyaral, és miközben gondtalanul pezsgőt szürcsölget a tengerparton, néhány bikinis fotóval is megörvendeztette a követőket.

Megyeri Csilla

Ha nyár, akkor Lupa Beach! Megyeri Csilla legalábbis minden szabadidejét a strandon tölti a szerelme és a barátaik társaságában. Barátnőjével közös fotója még jobban felforrósítja az egyébként sem klimatizált szobákat, de vajon elegendő-e ahhoz, hogy elnyerje a Hét Legszexibb Bikinis Fotója díjat?

Most pedig - ha van kedved - szavazz:

Szavazás

Sztárok bikiniben: ki a hét győztese?

Metzker Viki
21 %
Kiss Virág
5 %
Lola
35 %
Bodovics Hanna
16 %
Megyeri Csilla
13 %
Tolvai Reni
11 %

 

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!