Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.03.13.

G.w.M exe kiakadt a magyar műsorvezetőre: ezt írta

Nagy Melanie szerint a nézettség generálása mindenek felett áll.

Szerző ripost

Nagy Melanie után néhány nappal a kétgyermekes anyuka volt kedvesét, G.w.M-et is meghívta a műsorába Lakatos Levente. A Youtube-on futó csatornára a hírek szerint a rapper jelentkezett be a sajtósán keresztül, mert tisztázni akarta Melanie állításait az előző adásból.

Az elhagyott feleség viszont nem volt elragadtatva a ténytől, mert úgy látja, Levente csak a nézettség generálása érdekében hívta meg őt a műsorába - azért, hogy utána a rappert is vendégül láthassa.

Fotó: Youtube

Erről Melanie egy huszonnégy órán át elérhető Instagram-történetben írt hosszan: úgy fogalmazott, remélte, hogy Levente azért akart vele beszélgetni, hogy roma nőként az eddig elért eredményeivel, tanulmányaival példát mutasson, hogy érzékenyítsék az embereket.

Hiába intette óva több barátja is a felkérés elfogadásától, ő nem gondolt rosszra; amikor azonban megtudta, hogy a műsor következő vendége a volt kedvese lesz, csalódott.

Állítása szerint G.w.M "húzásain" már meg sem lepődik, de Levente viselkedésében csalódott. Hozzátette, nem tartja elegánsnak Levente viselkedését. Hosszú bejegyzését két hashtaggel zárta: "fakepeople" és "fakemedia", vagyis: kamuemberek, kamumédia.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek