Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.03.12.

Kiderült, ilyen G.w.M viszonya a volt menyasszonyával

Az ismert rapper őszintén beszélt a magánéletéről.

Szerző ripost

Bár a kapcsolatuk zátonyra futott és G.w.M időközben összejött a válófélben lévő Kulcsár Edinával, a rapper dolgozik azon, hogy a közös gyerekek érdekében normális kapcsolatot ápoljon a jövőben is Melanieval. A nő azonban egyelőre nagyon elutasító vele.

"Nem jó, sajnos nem jó a viszonyunk. Minden tőlem telhetőt megteszek egyfolytában. A gyermekeimet támogatom azokkal a módszerekkel, amikre most lehetőségem van. Nem jó irányba megy, sajnos. Igyekszem helyre hozni, mert nekem a gyerekek tényleg a prioritás" - fogalmazott a rapper a Levente Klubja című podcastben, aki hozzátette, nem tudja, miért lett ennyire rossz a kapcsolatuk.

Fotó: Mate Krisztian

"Nem tudom, próbálom kivenni a részem a gyereknevelésből, próbáltam támogatni a gyermekeimet, próbáltam őt támogatni. Próbáltam vele privátban beszélgetni, de nem hajlandó. Olyan elutasító. Nem értem az egész szituációt. Én megértem a dühöt, megértem a haragot, de azt a részét nem, hogy miért alakult ki ez. Megszeretném beszélni vele, de nem lehet..." - mondta G.w.M, aki elárulta, még mindig érez valamit Melanie iránt.

A gyermekeim anyja. Maximális tiszteletet érzek iránta, ezért is vagyok csöndben, és leszek is.

Az interjúból kiderült, hogy az egykori szerelmespár mindkét tagja bőven elhallgat magánéleti dolgokat a nyilvánosság elől.

Nagyon sok mindent, szörnyen sokat. Kevés lenne a kétórás beszélgetés. Ezek mély sérelmek. 

- mondta sejtelmesen G.w.M.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek