11 hónapja

Sosem találnád ki, mit csinál Szandi lánya karácsony alkalmából Amerikában!

Szandi lánya, Bogdán Blanka idén a szülei nélkül, Amerikában tölti az ünnepeket. Külföldön sem tétlenkedik, ott is segít, ahol tud.

Megható, mire vállalkozott Amerikában Szandi lánya. Bogdán Blanka augusztus végén utazott egy évre San Franciscóba, ahol amerikai családok gyermekeire vigyáz.

Hiába van azonban sok munkája, a karácsonyi időszakban sem feledkezett meg arról, hogy jót tenni jó, ezért önkéntesnek állt egy helyi szervezetnél, ami hasonló az itthoni Cipősdoboz-akcióhoz.

Szandi lánya, Bogdán Blanka Amerikában tölti a karácsonyt (Fotó: YouTube)

Blanka adományokat segített szétválogatni, amiről videót is készített a Youtube-csatornájára. A fiatal lány elárulta, hogy mindig szokott segíteni, igaz, idén másként.

„Nagyon fontosnak tartom, főleg karácsonykor, hogy adományozzunk, és segítsük az embereket, ha nem is pénzzel, de tettekkel mindenképpen. Én eddig otthon minden évben részt vettem a Cipősdoboz-akcióban, és minden hónapban adományoztam beteg gyerekeknek. De az az igazság, hogy amióta itt lakom Amerikában, nem annyira állok úgy anyagilag, mint otthon, pláne az ország egyik legdrágább városában. Ezért úgy döntöttem, idén nem anyagiakkal, hanem a tetteimmel segítem a rászorulókat” – mondta el a videóban Blanka.

A vlogot itt nézheted vissza:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!