12 hónapja

Lezárult az örökösödési háború: kiderült, ki örökli Pécsi Ildikó vagyonát

Pécsi Ildikó vagyona miatt évek óta dúlt a harc az azóta elhunyt színésznő és Pártos Csilla között. Most ítélet született a bíróságra került ügyben.

Pécsi Ildikó éveken keresztül háborúskodott egykori menyével, Pártos Csillával. A színésznő a saját lányaként szerette Csillát, de amikor a nő elvált Ildikó fiától, Szűcs Csabától, megromlott a viszonyuk.

Csilla több mint nyolcvanmilliós rokontartási igényt támasztott a volt férje felé, aki nem volt hajlandó kifizetni ezt az összeget. Évekig háborúztak a bíróságon, de csak most született ítélet, amit Pécsi Ildikó már nem élhetett meg.

Lezárult a vita Pécsi Ildikó öröksége körül
Fotó: Ripost

Pécsi Ildikó halála után Pártos Csilla megtámadta a végrendeletet, de most kiderült, sikertelenül.

„A végrendeletek száma kicsit érdekesen alakult, mert Ildikónak és Lajos bácsinak volt egy közös végrendelete, amit Ildikó a férje halála után megváltoztatott. Egy gyermekük volt, úgy gondolom, innentől nem kérdés, hogy az örökség kit illet” - mondta el a Mokkában a színésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba.

A bíróság jogerősen is megállapította, hogy Szűcs Csaba az egyedüli örökös, így a sok éven át tartó hercehurca lezárult.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!